mě to originální napříde, je to hodně rozšířenýNaušnice s trsátkem uvnitř jsou v celku originální
Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
Re: Jaké používáte trsátko???
-
peete-doherty
zjistil jsem že není marná sirka 
Zamiloval jsem se do Blackfangu, skvělý trsátko 
Taky vám ten Jazz při rychlém hraní klouže v ruce do strany?
-
John M. William
Jestli myslíš Dunlop Jazz III, tak ne, mně neklouže.Uncle píše:Taky vám ten Jazz při rychlém hraní klouže v ruce do strany?

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
A co trsátko (Zelená tortexí želva) sloužící jako "držadlo" u jezdce na zipu v peněžence? 
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to si chci udělat na zipech baťohu, akorát tam dát modrý dunlopySadam.S píše:A co trsátko (Zelená tortexí želva) sloužící jako "držadlo" u jezdce na zipu v peněžence?
Vyber něco hodně silnýho (Mě zatím ideální přijde Jazz III, ale ještě jsem se nedostal k výměně) - to tenký mi občas projede kroužkem ven
(ale zase jde v případě nouze vyndat a použít
)
</ot>
</ot>
GD sharp 1,05 u nás mají - Žďár nad SázavouWohma píše:No, to budes mit asi docela problem, protoze George Dennis asi krachuje... Kazdopadne pokud nekde uvidis GD Sharp 1.05, tak dej vedet.
Jeste jsem zapomnel dodat, ze ten Blackfang vypada dost odolne - na Tortex M3 Jazz jsem uz po jedne dvou zkouskach nasel stopy ohoblovani, ale kdyz jsem se ted dival na trsatka v penezence, tak mam problem zjistit, na kterej ze dvou Blackfangu jsem hral.
Tak bych rad navazal na mou odyseu ohledne trsatek. Po nejake dobe hrani na Blackfangy jsem byl celkem spokojen, ale posledne jsem pri cviceni vzal zas do ruky posledni exemplar GD Sharpu a zjistil jsem, ze mi proste sedi nejlip. Takze jsem obesel hudebniny a nastesti narazil na jeste puvodni tvrdsi verze, takze jsem to skoupil a jsem spokojen
Nicmene pri te prilezitost jsem koupil i Ibanez Sandpick a musim rict, ze je to fakt dobre trsatko - pochopitelne neklouze a spicka je velmi podobna tomu GD Sharp (potazmo Blackfangu). Dokonce bych rekl, ze se mi s nim hraje i o fous lip nez na GD Sharp, ale to jsem si zprvu o Blackfangu myslel taky, tak tomu dam chvili cas 
Nicmene rozhodne doporucuju vyzkouset.
Nicmene rozhodne doporucuju vyzkouset.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- SynysterGate$
DUNLOP Delrin 500 1.14. Ještě custom Monster Energy cca 0,7, ale ty už jsou moc měkké.

..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Dejte mi tip na neco
V patek jsem svoji nadhernou sadu poztracel (a hlavne silne obrousenej "negrik" (0.88 brain) me docela stve) tak ze bych zkusil neco jinyho...
Hodně budem někde...
-
woro90-1
Prubni celuloid - je to fajn do ruky (i když ten hladký povrch nedrží v ruce tak jako brainy) a má to vyvážený zvuk. Teď hodně používám fendery.
vcera sem mimo jine koupil bilej Dunlop S prstynek na palec a celkem se mi paci jeho zvuk, nemate nekdo tip na trsatko co zni jako ten prstynek 
Prodám EHX Germanium OD->pm
Tak dneska jsem si koupil trsatko Jim Dunlop Jazz 3. jeste jsem si na nej poradne nezvykl protoze jsem hral do ted se zlutou želvou a ta je krapet větší
ale i tak asi u jazz3 zustanu už jen kvůli tomu že se mi s tím líp hrajou flažolety

- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To je jedná věc co mi na něm nevyhovujeCtibi píše:Tak dneska jsem si koupil trsatko Jim Dunlop Jazz 3. jeste jsem si na nej poradne nezvykl protoze jsem hral do ted se zlutou želvou a ta je krapet většíale i tak asi u jazz3 zustanu už jen kvůli tomu že se mi s tím líp hrajou flažolety
![]()

Momentálne hrám s týmto, na svojej akustike, ale nieje to ideál (Stub 2mm). Skočím do hudobním a kúpim si niečo od 0.8mm do 1.1 mm.
Carpe Diem
však díky tomu že te tak malé, tak se s tím dobře hrajou flažolety. toho trsatka mi koukaj asi tak 3-4 mm coz je idealni. kdyz potrebuju flazolet, tak trochu natocim pri drnknuti ruku jako bych tu strunu chtel vydloubnout abych drnknul a vzapetí se té struny dotknul bříškem palce a je toTo je jedná věc co mi na něm nevyhovujeVšechno parádní ale flažolet s ním nedáma ani kdybyhc se potentoval
Jak je maličké tak tam nedokážu správně dostat palec, zlaté ibánezácké trsadla co vydrží týden
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Zkouším Jazz III, zatím dobrý. I když trochu klouže.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Wocass: to se divím, s Jazzem jdou flažolety jedna báseň
ale to je zas pro mě asi tak všechno