Jerguš Oravec ze Superstar

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Amorph

Re: Jerguš Oravec ze Superstar

Příspěvek od Amorph »

zajimavy, tak nakonec to v ty telce cloveku asi pripada i o neco lepsi nez ve skutecnosti. I kdyz teda to co predved v sobotu byla velka bida. Nicmene tak nejak mi ten jeho bz potvrzuje to co jsem mel pocit i z tv - tenhle clovek ma trochu neopodstatnene sebevedomi co se tyce zpevu i kdyz na kytaru hraje pekne...
Kubrick04

Příspěvek od Kubrick04 »

Zajímalo by mě, z čeho soudíš, že má vysoké mínění o svém zpěvu?
Amorph

Příspěvek od Amorph »

z toho, ze jde do superstar;) ale ok, proc to nezkusit.
Kubrick04

Příspěvek od Kubrick04 »

Jde mu jen o připoutání pozornosti a o případné kontakty. Tedy myslím, do hlavy mu nevidím.:-)
Amorph

Příspěvek od Amorph »

Jo, jako to chapu a nic proti tomu. Ta moje poznamka pramenila spis z meho subjektivniho pocitu, kterej z toho jeho zpevu mam. Ze je to prevazne manyra, kterou se obcas lip obcas hur blizi vzorum, ktere napodobuje, ale nejak za tim nevidim jeho opravdovej prirozenej projev nebo osobnost, kterou by do toho zpevu daval. Nejak mi prijde, ze jde prilis po povrchu... Ostatne to mi prijde trochu i u toho Sevcika, kteryho asi budou vsichni hrozne zboznovat za to, jak dokaze dat rovnej ton, ale na me pusobi jak voskova panenka s reproduktorem, kterou nekdo nabizi duchodcum misto Evy a Vaska. A samozrejme tahle moje kritika je asi nemistne tvrda, ale co, at je nejaka sranda;) Nakonec i ten ujetej Seps me bavi vic, protoze ma nejakou osobnost, kterou do toho dava hlava nehlava.

EDIT: kdyz jsem si ted pustil par jeho vystoupeni, tak jsem to vlastne moh napsat uplne strucne a jednoduse - se mi nezda, ze by umel moc dobre zpivat:)
Kubrick04

Příspěvek od Kubrick04 »

S tím Ševčíkem máš pravdu, nemůžu si pomoc, ale nevěřím mu ani nos mezi očima. Nebaví mě. Nic z toho člověka nevyzařuje. To Šeps, to je týpek s kytarou a hromadou trávy. Má to všechno na háku a dělá si to své. Ovšem měli by ho nechat dělat jenom reggae.
jarji

Příspěvek od jarji »

Kubrick04 píše:Zajímalo by mě, z čeho soudíš, že má vysoké mínění o svém zpěvu?
Aj sám sa vyjadril že on Superstar prišiel vyhrať pretože on vie spievať. Že on má všetko, len potrebuje tých správnych ľudí. Čiže aj podla tohto sa dá povedať že sebavedomie mu rozhodne nechýba.
Carpe Diem
Prophet
Bandzone: http://bandzone.cz/empathia

Příspěvek od Prophet »

To je dobře že má sebevědomí, teda pokuď není přehnané jak tomu je u Rytmuse. Každopádně když už člověk jde do takové voloviny jako je superstar, tak to buď vyhrát nebo si tam udělat p***l.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

parkrat jsem ho videl v bedne, ale je mi teda kotel nesympaticky, na ty jeho silne reci mi neprijde buhvi jak "vykonny" :?
holkoun

Příspěvek od holkoun »

no ten kloucek ma sebevedomi uplne mimo realitu... nektery jeho vyroky oramovat a vyvesit jako odstrasujici pripad:-)

Zrovna Sevcik se svym vokalnim kvartetem je aspon nejak zajimavej... tohle je fakt garaz.
Sevcik kdyby nebyl tak profesorskej, tak by to bylo slusny (pustte si lonskou superstar, jak dal na chodbe queeny... - nemyslim ty co zpival pred porotou - to bylo spontanni a to mi u nej chybi).

Jinak se sepsikem je p***l:-) fote fandrffffl wrlld:-)
jarji

Příspěvek od jarji »

Jerguš už vypadol, aj napriek jeho silným rečiam. Ale osobne si myslím že ak by bola táto súťaž čisto o speve tak by to vyzeralo trochu inak. Ďalej si myslím že musí postúpiť XY dievčat/chlapcov, Čechov/Slovákov. Vďaka tomuto bludu postúpilo aj pár slabších.
Carpe Diem
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jarji píše:. Ďalej si myslím že musí postúpiť XY dievčat/chlapcov, Čechov/Slovákov. Vďaka tomuto bludu postúpilo aj pár slabších.
jo todle fakt nechapu..maji strach ze by se na to jeden narod prestla divat nebo nechapu :D
jarji

Příspěvek od jarji »

Je to preto lebo to MUSÍ byť česko-slovenská superstar :roll: Neviem čo bolo zlé natom keď mal vlastný národ sovju vlastnú súťaž. Ale ja to už neriešim. Už ma to ani nezaujíma.
Carpe Diem
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

jarji píše:Neviem čo bolo zlé natom keď mal vlastný národ sovju vlastnú súťaž. Ale ja to už neriešim. Už ma to ani nezaujíma.
Nic na tom zlé nebylo - jen 13. řada české nebo slovenské superstar nikoho zajímat nebude, zejména když kvalita soutěžících a konec konců i poroty a moderátorské dvojky postupně klesá. Těžko to přitáhně diváky, jejichžto počet určuje ceny reklamních bloků, z kterých jest komerční televize živa.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nero píše:kvalita soutěžících a konec konců i poroty a moderátorské dvojky postupně klesá.
Z toho, co jsem videl, bych teda spis rekl, ze tenhle rocnik jsou tam dost schopni lidi. Ale je to dano tim, ze drtiva vetsina z nich je z kapel, divadel apod., uplne hudbou netknutych lidi je tam malo.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
jarji

Příspěvek od jarji »

Nero má pravdu, keď som počul že v porote bude Rytmus tak som sa zasmial. Je síce pekné že vždy povie svoj názor ako to cíti, ale myslím že medzi spévakov by som ho nezaradil.
Carpe Diem
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Wohma píše:
Nero píše:kvalita soutěžících a konec konců i poroty a moderátorské dvojky postupně klesá.
Z toho, co jsem videl, bych teda spis rekl, ze tenhle rocnik jsou tam dost schopni lidi. Ale je to dano tim, ze drtiva vetsina z nich je z kapel, divadel apod., uplne hudbou netknutych lidi je tam malo.
Asi jsem se blbě vyjádřil - ale právě spojení Č a S ten pokles zastavilo (nebo může zastavit, nesleduju to, takže nevím), je logicky víc z čeho vybírat. Moje myšlenky v předchozím postu byly směřovány na předchozí české řady - důkazem budiž i to, že jediný, kdo se opravdu nějak uchytil, je Langerová.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
panedge

Příspěvek od panedge »

jarji píše:Nero má pravdu, keď som počul že v porote bude Rytmus tak som sa zasmial. Je síce pekné že vždy povie svoj názor ako to cíti, ale myslím že medzi spévakov by som ho nezaradil.
Jak sis mohl všimnout,nemusí jít pouze o zpěv.Vypadávaj lidi,který uměj líp zpívat,ale chybí jim to něco co dělá z lidí hvězdy.A myslím,že o tom ví hodně Rytmus,zrovna on dokázal nevídaný.

Wohma-souhlas,taky mi připadá,že teď tam jsou schopnější lidi než ročníky předtím.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“