Mehehe, to je zlodějina.Nero píše:Jmenuje se to Signal Pad.Latam píše:To cos poslal je normální zesilovač, já to tedka taky nemůžu najít. Měli to tuším na muzikeru. Box by tomu trochu mohl pomoct, ale doporučuju raděj s 12' reprem.
http://kytary.cz/electro-harmonix-signal-pad/HN111385/
Blackheart BH15 112
Pravidla fóra
Re: Blackheart BH15 112
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
To teda jo, litr za krabicku, prepinac, potenciometr a dva konektory je docela sila. Jo jeste je tam elegantni diodaBummer píše: Mehehe, to je zlodějina.
EDIT: sorry jeste je tam jeden kondik
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ne, to je ještě vcelku slušný výrobce... Zlodějina je Super Hard On od Zvexu...
http://www.rockster.us/Efekty/ZVEX/ZVEX-SUPER-HARD-ON
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Děkuju za nápady nějako to pokoumám. Přinejhorším hold pujde do bazaru. 
Taky pekny, za tranzistor a pomalovanou krabicku... Teda ja vedel ze Zvex neni nejlevnejsi, ale 6 litru za tohle je sileny...Nero píše:Ne, to je ještě vcelku slušný výrobce... Zlodějina je Super Hard On od Zvexu...
Sorry za OT.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Hrál jsem na BH 15 hlavu s 10" boxem v kytarách a celkem se mi to líbilo... Uvažuji o tom že bych to koupil na zk... podle financí samozřejmě (jestli se sežene brigáda), ale nevím jestli by se s tim dal prasit metal... samozřejmě kdybych to asi bral, tak bych udělal asi full stack zesík + 2x 112 box 
Hlavně prim co mě zajímá: přeřvat bubeníka těmi 15w pude to? Jelikož jsem to zkoušel na prodejně tak jsem to nechtěl tavit...
Ikdyž si myslím, že to půjde protože to i tak dokázalo udělat slušný kravál...
Hlavně prim co mě zajímá: přeřvat bubeníka těmi 15w pude to? Jelikož jsem to zkoušel na prodejně tak jsem to nechtěl tavit...
Ikdyž si myslím, že to půjde protože to i tak dokázalo udělat slušný kravál...
Se silnýmí snímači, případně s krabičkou z toho leze hezký starý metal, není to žádná moderna. Ale na čistý zvuk při zkušebnové hlasitostí to moc nepude. Ta nabídka na kytarách je super. 110 bednu necháš doma, šoupneš do ní třeba ten desítkový greenback (má malou citlivost, takže na doma super) a na zkušebnu koupíš 212 bednu se 100dB reprem (třeba G12H) a nemáš problém.
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
Starý metal sound? to chci, čím víc 80's tím líp! krabička co tim myslíš? Metal muff? Boss DS-1?
Fajnově by mohlo posloužit třeba TSko. Já kupoval maxon OD808 za dva litry, což je celkem fajn cena.
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to teda s tím "cleanem"? musel bych použit nějaký cleanovač od bose, nebo prostě je to prostě při vyšší hlasitosti "nakřáplé"?
Cleanovač? 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
boss acoustic simulatorBummer píše:Cleanovač?
Nic takového ti, obávám se, od nakřáplého zvuku nepomůže. Maximálně to bude znít trochu jako nakřáplá trochu-akustika. 
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
no já viděl jak to borec používal na orange tiny teroru... bylo to kdesik na youtube, ale záleží taky jako moc velkou to mělo hlasitost už si to nepamatuju...
takže co asi jediné trochu pomůže je čachrovat s volume a tone na kytaře...
takže co asi jediné trochu pomůže je čachrovat s volume a tone na kytaře...
Především si musíš uvědomit, co to je za aparát... to kroucení s poťákama na kytaře není uplně spásný
... a krabičky (pro tebe "cleanovač"
) - nevím no, myslím, že je to taky k ničemu... Pokud chceš fakt čistej zvuk, musíš se poohlédnout jinam... Toto je fakt "vintage" zesík - prostě nakřáplej starej zvuk... S nějakým OD, kterej to nakopne, umí pěkně zpívat. Ale čistej zvuk - mno nene 
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
Skusím to říct jinak na tom mojem rolandu cube je na Lead kanálu, simulace nějakého fender aparátu, je to pod označením black panel, a když se dají snímače trošku víš ke strunám, tak to trošku kreslí je to takový špinavý clean a to se mi líbí... takový zvuk hledám...
Nedivil bych se, kdyby byl ten špinavý zvuk v podání BH hodně jiný. Ale nehrál jsem, neposoudím.
Ty nemáš možnost ho někde ozkoušet pěkně nahlas?
Ty nemáš možnost ho někde ozkoušet pěkně nahlas?
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
zkoušel jsem to ted v pátek v kytarách a tohle mě nenapadlo, skusím se podívat jestli to nemají někde v ostravě nebo tak... jinak do prahy v brzké době cesta nebude 
Jsou takové věci. Na vyčištění jde použít volume pedál nebo jedna taková krabice od ehx. Obě ty věci jsou ale jenom volume poty položené na podlaze. Takže bych to používal tak, že si nastavím otimální hlasitost, přidá gainu na nějakou střední hodnotu a na tu potřebnou to dokpnu krabičkou. Na čistý zvuk vypnu krabici, stáhnu volume pot(pokud jsou na kytaře dva tak je to výhoda) a začnu míň tlačit pravačkou. Ale uplně křišťálově čisté to nebude.