FPC píše:nepozná někdo co je tohle? mělo by to bejt od death by audio, ale na jejich stránkách sem to nenašel..
no na jejich strankach v menu "custom" je to pátý obrázek v druhém sloupci z leva. ale popis tam není.
FPC píše:nepozná někdo co je tohle? mělo by to bejt od death by audio, ale na jejich stránkách sem to nenašel..
to kouzlo bych asi hledal v tomhleyeeshkul píše:. Podle charakteru toho vibe ma ale urcite zkresleni i pred nim.
Na kolik? Dik za info, to jsem nezaregistroval.hyenik píše:tak jsem právě objednal 4 DIY kity od devi ever, takze bude pokus o vyrobu poradne ultimativnich quadrofuzzu SM / VFM / GZ / ZG + TP / AE / ND / US![]()
akorat sem hnup, protoze kazdemu vykladam jak se v dubnu snizuje bezcelni limit, a sam se to nestihl
Na fuzzu opravdu nic neni. Az na jednu vec. Ten z 60 let pouzival tranzistory NKT275, ktery uz dneska nejsou a fuzzy s jinejma tranzistorama jsou pekny shity (zvukove)...vcetne tech s AC128...ozkouseno.Smrťokvítek píše: Proč je ta výroba náročná ? Co jsem viděl tak v tom fuzzu prakticky skoro nic není.
Fořt píše:No, nějaké zásoby NKT275 budou, kde by je sháněli butikoví výrobci, nebo třeba EHX? V novém EHX Germanium 4 Big Muff Pi jsou hned 4 NOS NKT275. Nebo se někde znovu vyrábějí?
http://www.electronic-spare-parts.com/c ... t_275.html
http://cgi.ebay.com/NKT275-Germanium-PN ... 0654445173
Zkousel jsem ruzny Si tranzistory, ktery maji na muj vkus velky zisk na strednich frekvencich, coz zpusobuje rezavy zvuk, ktery nechci. Germania jsou na tom trosku lip, protoze nemaji takove zesileni i na strednich frekvencich, tudiz to tolik nereze. Nicmene v porovnani AC128 a napr. GC507 je efekt zvukove uplne nekde jinde. Navic vyse zminene maji pekne hnusny dozvuk fuzzu ci jak to nazvat. Mam doma neco germanioveho, co ma na sobe napsano NKT275, nicmene si myslim, ze je to nejaky ekvivalent a hraje to 100x lip nez AC128 (a jde to i poslouchat). Zesileni to ma v rozmezi 70 - 90 a hraje to celkem slusne.yeeshkul píše: Kdokoli tvrdi, ze porovnaval zvuk germanii se nevedomky pohybuje ve velice osidne oblasti. Porovnavat germania je temer nemozny, lze to pouze u omerenejch kusu, ktery maji stejny vlastnosti (hfe, svod) ve dvou identickejch obvodech, a to nejlepe na slepo.