Gibson Dirty Fingers ke krku

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
fila.filous

Gibson Dirty Fingers ke krku

Příspěvek od fila.filous »

Zdravim, zajímalo by mě jestli by Dirty Fingers nedělal nějakou neplechu kdybych ho dal ke krku a zároveň i ke kobylce. Moc se v tom nevyznám a když jsem někde hledal, našel jsem že to je kobylkový snímač. Nebo kdyby jste mi poradili nějakou alternativu co hodit k Dirty Fingers ke krku. Díky za rady :)
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 31.03.2011 17:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: DA: přesunuto do správné sekce
gareth
Kontaktovat uživatele:

Re: Gibson Dirty Fingers ke krku

Příspěvek od gareth »

Kámoš je má na sgčku od epiphonu u kobyly i u krku a žádnej problém. Ale předpokládám, že dělaj verzi neck a bridge...
Cort KX101=>Peavey Studio Pro 112 Transtube I (předěláno na zesík ) => 2x12 Box s G12T-75

Bandzone: http://bandzone.cz/calldeira
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Re: Gibson Dirty Fingers ke krku

Příspěvek od Fade »

fila.filous píše:Zdravim, zajímalo by mě jestli by Dirty Fingers nedělal nějakou neplechu kdybych ho dal ke krku a zároveň i ke kobylce. Moc se v tom nevyznám a když jsem někde hledal, našel jsem že to je kobylkový snímač. Nebo kdyby jste mi poradili nějakou alternativu co hodit k Dirty Fingers ke krku. Díky za rady :)
Zapamatuj si jednu věc. Žádný snímač není ke krku a ke kobyle. Každý můžeš dát všude, otočit ho, blbnout s ním. Když máš verze ke kobyle a ke krku, tak tam se můžou lišit parametry, ale jde o to, že stejně jako když si koupíš snímač ke kobyle a dáš ho ke krku, tak to samé se děje u snímače ke kobyle, který dáš ke kobyle :D Buď se ti to bude líbit nebo ne.
Já jsem měl na dvou kytarách 2x EMG 81, takže u každé byla 81 i u krku a líbí se mi více než tradiční 85ka. Určitě se toho neboj a zkus to.
Navíc těmi Dirty Fingers se kytary normálně osazují.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“