Akorát mi říkal co si mám zkontrolovat, jestli není krk do vrtule nebo jeslti fungujou potenciometry. Prej to je na začátek dobrý a má to dost snímačůSadam.S píše:A zeptej se učitele, jestli by se na ni třeba nechtěl jít podívat s tebouErroes píše:No máš trochu pravduAle já už vím, dneska se zeptám učitele na tu yamahu a kdyžtak si do pátku půjdu vyzkoušet, jestli pude kupuju a jestli ne kupuju tu epiphonku co je uplne v prvnim prizpevku!!
Kytara pro leváka do 5000,-
Pravidla fóra
- Erroes
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kytara pro leváka do 5000,-
Čím víc snímačů, tím víc adidasErroes píše:...a má to dost snímačů
(vtip samozřejmě - v tvé situaci je opravdu větší "množství" snímačů (a tedy víc variant zvuku) výhodou
- Erroes
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem tím říct že to má mnou požadovaný početSadam.S píše:Čím víc snímačů, tím víc adidasErroes píše:...a má to dost snímačů![]()
(vtip samozřejmě - v tvé situaci je opravdu větší "množství" snímačů (a tedy víc variant zvuku) výhodou)
- Erroes
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem si byl vyzkoušet tu Yamahu, je fakt super, je lehká, ladění funguje jak má, vrtuli němá, není ani moc poškrábaná a mohl jsem si ji vyzkoušet na lapovým kombu randall takže je to bomba, a z toho vypívá že právě teď na ni hraju doma !!!!!
Mám radost i za tebe
- Erroes
- Kontaktovat uživatele:
Mam svoje 15w tranzistorák a pučenej 120w s multiefektem takže v klidu 
a je to doma
rozhodl ses dobře. i já gratuluju k první kytce
rozhodl ses dobře. i já gratuluju k první kytce
- Erroes
- Kontaktovat uživatele:
Určitě
Všem vám moc díky za pomoc 
-
adriancassidy
-
woro90-1
Mohl bys přestat spamovat? Na inzeráty tu máme Tržiště.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Přesně tak. Jinam inzerce nepatří. Spam bude promazán.woro90-1 píše:Mohl bys přestat spamovat? Na inzeráty tu máme Tržiště.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Levoruká kytara do 5k
Dobrý den.
Chtěl bych poprosit o radu při koupi levoruké el. kytary do cca. 5.000,- (v topicu jak koupit kytaru je sice spousta rad, ale vzhledem k levoruké kytaře je výběr dost omezen). Rád bych si koupil stratocastera. Hraji asi 2 roky na akustiku a chci začít na elektriku - kytara do začátku. Chci si k ní pořídit Line6 Spider 4 15W na doporučení a zkušenost kamaráda (budu rád za radu i v tomto ohledu). Nevím, jakou z levnějších kytar vybrat, budu vážně vděčný za jakoukoli radu. Děkuji mnohokrát za případné příspěvky. Hezký den.
Chtěl bych poprosit o radu při koupi levoruké el. kytary do cca. 5.000,- (v topicu jak koupit kytaru je sice spousta rad, ale vzhledem k levoruké kytaře je výběr dost omezen). Rád bych si koupil stratocastera. Hraji asi 2 roky na akustiku a chci začít na elektriku - kytara do začátku. Chci si k ní pořídit Line6 Spider 4 15W na doporučení a zkušenost kamaráda (budu rád za radu i v tomto ohledu). Nevím, jakou z levnějších kytar vybrat, budu vážně vděčný za jakoukoli radu. Děkuji mnohokrát za případné příspěvky. Hezký den.
Ptajdo vítej na fóru.
A kdybys hledal ještě víc do hloubky, tak v této sekci elektrických kytar najdeš plno témat týkajících se levorukých kytar. S nejrozsáhlejším vláknem jsem ten tvůj duplicitní thread sloučil.
Jinak samozřejmě můžeš hledat informace i v těch zbývajících vláknech, namátkou (téma s názvem Levoruká kytara do 5000 je tady dokonce 3x):
elektricke-kytary/levoruka-kytara-do-5- ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/kytara-pro-levaka-do- ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/levoruka-elektrika-po ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/levoruka-kytara-na-ro ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/kytara-levak-rada-iba ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/ibanez-sa-260fml-levo ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/poradte-s-gitarou-pre ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/da-se-sehnat-levoruky ... oruk%C3%A1
A kdybys hledal ještě víc do hloubky, tak v této sekci elektrických kytar najdeš plno témat týkajících se levorukých kytar. S nejrozsáhlejším vláknem jsem ten tvůj duplicitní thread sloučil.
Jinak samozřejmě můžeš hledat informace i v těch zbývajících vláknech, namátkou (téma s názvem Levoruká kytara do 5000 je tady dokonce 3x):
elektricke-kytary/levoruka-kytara-do-5- ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/kytara-pro-levaka-do- ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/levoruka-elektrika-po ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/levoruka-kytara-na-ro ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/kytara-levak-rada-iba ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/ibanez-sa-260fml-levo ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/poradte-s-gitarou-pre ... oruk%C3%A1
elektricke-kytary/da-se-sehnat-levoruky ... oruk%C3%A1