Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
tak zalezi jaky ten kompresor je a taky se prece nemusi porad pouzivat vsechny efekty naraz ne?
takze proc ne kompresor na cisty a muff na neco jineho....
takze proc ne kompresor na cisty a muff na neco jineho....
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- OndrejCvrk
Mno, tak mně přijde, že ten kompresor co je v tej GT-8čce, není to pravé jako ten CS-3 ... Jinak nevím proč to dělám, ale prostě jsem si zvyknul, že ten ten muff tím kompresorem trošku "odchlupatím", aby ten zvuk byl takovej víc čitelnější... A taky samozřejmě na čistý zvuk... 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá volba zkreslení
moc tam toho není, ale o to úhlednější to je
za mě palec nahoru
za mě palec nahoru
Dík. Zbavil jsem se Soul Preacheru a LPB a najednou se tam všechno pěkně vejde. Beztak jsem pořád jen po něčem šlapal a pak jsem hrál kraviny. Teda ne že by to teď bylo o moc lepší
Jinak s kreslítkem jsem moc spokojenej, bylo to tankrát na Tvoji radu, dík
Teď co to tlačím do novýho komba jsem ještě spokojenější, je to takový víc vintage, s Kettnerem to na mě bylo dost moderní. I delay si s VC 30 rozumí líp.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Dík, s mojo jsi mě dostal! Aspoň na to pořádně vidím.Dark Axel píše:..."big box mojo"...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
tak to rád slyším, že jsi spokojený 
wikxzen: tak kdyžtak pak poreferuj v recenzích - hlavně o těch Moog
já jsem teď nemocný doma, čili bych mohl taky něco sesmolit 
wikxzen: tak kdyžtak pak poreferuj v recenzích - hlavně o těch Moog
2 wikxzen
Asi nejzajímavější pedalboard, co jem tady viděl. Koneckonců je to stejné jako u Tvých kytar. Jdeš hodně svou cestou a tak to má být.
Asi nejzajímavější pedalboard, co jem tady viděl. Koneckonců je to stejné jako u Tvých kytar. Jdeš hodně svou cestou a tak to má být.
Odkud bereš ty ploché úhlové jacky - co jsou zač? Je tu někdo, kdo to zvukově (či dokonce proměřením) srovnával s Neutrikama?
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
To kupuju u nás v obchodě, používá je i smrčka. Oproti kvalitním kabelům nepozoruju žádné rozdíly. A za tuším 20kč je to paráda. Pájím jenom + kabel, - přivřu do toho konektoru. Hlavně ušetří dost místa. Multimetr mám a když někdo poradí, jaké hodnoty mám měřit, tak to klidně proměřím.
http://www.gme.cz/cz/k303g-p809-006.html
Já je kupuju tady, protože maj v Hradci pobočku, ale jsou na prd, jeden ze tří se vždycky po napájení začne protáčet a pak nehraje. Možná je to rukama, ale dělá to ať se snažim jakkoliv...
Já je kupuju tady, protože maj v Hradci pobočku, ale jsou na prd, jeden ze tří se vždycky po napájení začne protáčet a pak nehraje. Možná je to rukama, ale dělá to ať se snažim jakkoliv...
Já právě někde na netu viděl nějaký srovnání, kde byly i nějká konkrétní měření, ale už si to nepamatuju. Já teda pro klid duše používám všude Neutriky, ale když jsem teď viděl, že je opět zdražily, tak jsem si říkal, zda je třeba něčím nenahradit. A tady to řešení je sexy i co se prostoru v boardu týká.
Smrčkovy propojovací kabely (Cable Station od Planet Waves) s "úhlovými a placatými" konektory Made in Taiwan mám už čtvrtý rok. Leccos jsem s nimi už propojil, všelijak se s nimi už nakroutil a pořád nezklamaly. Dokonce i z hlediska výdrže jsou stále dobré. Pro běžný provoz mi zcela stačí.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
On to vevnitř pájí ? nechceš vyfotit rozšroubovaný konektor pls
http://www.smrckaeffects.com/wp-content ... or-web.jpgbubucci píše:On to vevnitř pájí ? nechceš vyfotit rozšroubovaný konektor pls
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Je tam důležité aby ten díl pod + kontaktem byl pertinaxový (všechny tři na obrázcích výše splňují). Některé mají obyčejný plast a to se rádo při pájení vyhřeje a špička se pak začne protáčet. Takže tyto nebrat...