Úchyty na řemen
Pravidla fóra
-
Tirmano Wolf
Úchyty na řemen
Začaly se mi uvolňovat úchyty na řemen u baskytary (hlavně ten u kobylky). Napadají mě dvě řešení:
1. koupit nový
2. koupit delší šroubky (tady nevím, jestli bych nějak nepoškodil mechaniku).
Díky
1. koupit nový
2. koupit delší šroubky (tady nevím, jestli bych nějak nepoškodil mechaniku).
Díky
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Ten úchyt bych vyšrouboval a mrknul se, jak to vypadá, jestli je to vykvedlaný. Rozhodně bych to nenamáhal, pokud je to povolený, abych nepoškodil korpus. Nejde to normálně dotáhnout?
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Chápu li to dobře. Tak se ti uvolňují ty kovové kroužky co se na ně nasazuje řemen. Teda přesněji ty šrouby co jsou ve dřevě kytary.
Pokud jsem to pochopil dobře. Tak vyšroubuj oba šrouby. Do dírky nalej trochu herkulesu a zaklepej do dírky kus dřeva. Třeba špejli. Nech to pár hodin zaschnout a pak znovu navrtej malé díry pro vrut. Potom stačí znova přišroubovat a musí to držet jak nový....
Pokud jsem to pochopil dobře. Tak vyšroubuj oba šrouby. Do dírky nalej trochu herkulesu a zaklepej do dírky kus dřeva. Třeba špejli. Nech to pár hodin zaschnout a pak znovu navrtej malé díry pro vrut. Potom stačí znova přišroubovat a musí to držet jak nový....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
A provizorní řešení který jsem musel udělat jednou na koncertě-narvat tam sirku a znova přišroubovat.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- homersimpsoin