motu 896 mk3
Pravidla fóra
motu 896 mk3
Zdravím
máte někdo zkušenosti s MOTU 896 mk3? Jde mi zejména o kvalitu mikrofóních předzesilovačů ve srovnání s jinými, cenově srovnatelnými kartami. Díky Budvarek
máte někdo zkušenosti s MOTU 896 mk3? Jde mi zejména o kvalitu mikrofóních předzesilovačů ve srovnání s jinými, cenově srovnatelnými kartami. Díky Budvarek
Re: motu 896 mk3
obecně ty motuny nejsou špatný, ale v těhle penězích bych volil asi už něco jineho...konkrétně s timhle modelem jsem se nesetkal, ale předpokládám, že to bude mít stejný předzesáky jako 8pre, a to neni žádná hitparáda...kvalitní předzesilovače to nikdy nenahradí
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak teoreticky bych řekl, že tc. electronic KONNEKT 48 nebo R.M.E. FF800 udělají víc práce (kvalitativně). KONNEKT 48 by byl můj současný favorit na upgrade systému.
P.
P.
+1pavlii píše:Jen tak teoreticky bych řekl, že tc. electronic KONNEKT 48 nebo R.M.E. FF800 udělají víc práce (kvalitativně). KONNEKT 48 by byl můj současný favorit na upgrade systému.
Nicmene u Konnektu treba davat bacha na kompatibilitu se systemem a hardwarem. V tomhle je zas MOTU nebo RME docela bezproblemovy.
Ja bych do vyberu rozhodne zaradil jeste Steinberg MR816, pripadne ten Yamahackej ekvivalent.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, pravda. Na ty dvě jsem zapomněl; ono je to toiž +/- totéž.
P.
P.
já si myslim, že tazatel chce hlavně kartu, co bude mít 8mic vstupů, každej s 48v, jinak by asi nevybíral konkrétně tohle
Prave proto mu radime alternativy s 8mic vstupama.boolocks píše:já si myslim, že tazatel chce hlavně kartu, co bude mít 8mic vstupů, každej s 48v, jinak by asi nevybíral konkrétně tohle
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
wohma: no jasný, ale to ze zmiňovanejch plní jen ten steinberg co jsi psal..o těch yamahách nic nevim
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, to mi nedocvaklo. Pak teda jen ten Steinberg, zapomněli jsme na Focusrite Saffire 56 (můj předchozí favorit, než jsem zjistil, že nemá onboard DSP), Presonus Firestudio by nemusela být taktéž špatná volba.
Ještě by šlo zkombinovat jakoukoli z těch zmíněných, co nemaj 8x MIX vstup s Presonus DigiMax D8, ale už to bude cenově o cca 10kKč jinde - nicméně zase bude vstupů víc.
P.
Ještě by šlo zkombinovat jakoukoli z těch zmíněných, co nemaj 8x MIX vstup s Presonus DigiMax D8, ale už to bude cenově o cca 10kKč jinde - nicméně zase bude vstupů víc.
P.