nedávno se mi rozbila akustika(S.C.Horsa), klasická westernová. Na boku má ,,šrám,,dlouhý asi 40 cm. Celkem hluboký, ale není to úplně. Nechce se mi dávát za tohle 1200 u kytaráře, tak se s vámi chci poradit, jak to opravit. Mám vybavenou dílnu, takže jen radu od vás...Díky moc Vojta
Rozbitá Akustika
Pravidla fóra
Rozbitá Akustika
Ahoj,
nedávno se mi rozbila akustika(S.C.Horsa), klasická westernová. Na boku má ,,šrám,,dlouhý asi 40 cm. Celkem hluboký, ale není to úplně. Nechce se mi dávát za tohle 1200 u kytaráře, tak se s vámi chci poradit, jak to opravit. Mám vybavenou dílnu, takže jen radu od vás...Díky moc Vojta
Re: Rozbitá Akustika
Dej sem foto té havárie, takhle ti asi těžko někdo poradí.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozbitá Akustika
Na boku má šrám? Jakože škrábanec? A čemu to vadí? Jen esteticky? Protože jestli je tam 40ti centimetrová díra, tak bych poradil nehrát si s motorovkou nad kytarou