Zdravím. Chci si koupit pedálovou ladičku. Do zkušebny, ale hlavně na koncerty, abych mohl pořád dolaďovat kytaru. Původně jsem si chtěl koupit BOSS TU2, ale nedávno přišla na trh Ibanez LU20, která stojí o 1.6oo méně. Takže by mě zajímaly vaše názory. Navíc mi připadá že Ibanezka je plastová. Nějak sem nenašel, z čeho je.
BOSS TU2
2.650,-
odkaz
Ibanez LU20
1.062,-
odkaz
Ladičky: BOSS TU2 x Ibanez LU20
Pravidla fóra
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče ladičky, tak bych se nebál ani behringera ... znám kluka co jí má připojenou pořád a nikdy nezaznamenal žádnej problém (při hraní musí po každý písničce rychle dolazovat, protože se mu rozlazuje LPčko)
ALe jinak boss je záruka kvality, Ibanez asi taky není špatnej, ale žádný pedál od nich mě nenadchnul, hlavně ty berušky jsou na vyhoď z wokna
ALe jinak boss je záruka kvality, Ibanez asi taky není špatnej, ale žádný pedál od nich mě nenadchnul, hlavně ty berušky jsou na vyhoď z wokna
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nu, ja mám Bosse a celkem to jde, ale ve na zahraničních fórech se hodně propírá ladička Korg DT-10. Panuje concensus, že je o něco lepší než Boss, minimálně přesností.
Zda sa me,ze v jakemsi casopise chvalili i tuto,ale nejsem si tim jisty
http://www.musiccenter.cz/Planet-Waves- ... 8Dky:22931
http://www.musiccenter.cz/Planet-Waves- ... 8Dky:22931
Jackson King V
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
Slayer,Megadeth,Exodus,Iron Maiden,Metallica,Judas Priest,COB...METAL
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
Slayer,Megadeth,Exodus,Iron Maiden,Metallica,Judas Priest,COB...METAL
No, na ladicce toho moc pokazit nejde, jestli ta Ibanez pri bypassu nekazi zvuk, tak bych ji vzal...
Resit presnost je podle me blbost, ty odchylky budou maximalne tak 1-2 centy [a to podle az u levnejsich ladicke, nez jsou tyhle], pricemz lidsky ucho bezpecne pozna dva tony od sebe az pri 'vzdalenosti' tak 4 centy... A to jeste zdaleka ne kazdej.
BTW, nejaky tip na levnou rackovou ladicku nemate? Vsecko stoji tak 3K, coz mi pripadne jako naprosto zbytecny davat za ladicku... A hodil by se mi spis rack nez krabka na zemi
Resit presnost je podle me blbost, ty odchylky budou maximalne tak 1-2 centy [a to podle az u levnejsich ladicke, nez jsou tyhle], pricemz lidsky ucho bezpecne pozna dva tony od sebe az pri 'vzdalenosti' tak 4 centy... A to jeste zdaleka ne kazdej.
BTW, nejaky tip na levnou rackovou ladicku nemate? Vsecko stoji tak 3K, coz mi pripadne jako naprosto zbytecny davat za ladicku... A hodil by se mi spis rack nez krabka na zemi
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: