Kdysi jsem si hrál s sampleskládačkou, jmenovalo se to eJay, a tam ty bicí byly řešeny, tak, že ve smyčce létal kurzor po takové mřížce, sloupce byly jednotlivé časové okamžiky v rytmu, a řádky byly jednotlivé nástroje. Každý nástroj měl přiřazenu klávesu a mohl jsem to jakoby nahrávat živě čudlováním kláves, a i když jsem nebyl úplně přesnej, tak do toho rytmu se to zařadilo správně díky té mřížce. Existuje něco takového ještě? Abych nemusel tahat myší jak blázen.. teď by se mi to náramně hodilo.
Kdyžtak bych znova asi sehnal a nainsatloval ten eJay, ale to mi přijde zbytečné jenom na bicí - pokud by existovala nějaká malá alternativa se základními zvuky..
Bicí na PC - úplný amatér
Pravidla fóra
Re: Bicí na PC - úplný amatér
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Re: Bicí na PC - úplný amatér
Takže v GP jde nahrávat prostě live i melodie? když jsem vždy stiskl klávesu na mém midi kontorleru, tak to zapsalo čtvrtinovou notu... nepřišel jsem na to, jak nahrávat dlouhé melodie, jakobych normálně skládal.Dirty.Pig píše:slozite zapisovat noty? aha. prvne to zkus a pak neco pisJanaj píše:No nevím, jeslti je jednodušší mačkat pár tlačítek a nahrávat live prvek po prvku, nebo složitě zapisovat noty do guitar pro.. alespoň já jsem tomu nepřišel na kloub a dělat tam nějaký shuffle, tak mě jebne.