M-Audio Fast Track Pro - problém se zvukem

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
StrummerCZ

M-Audio Fast Track Pro - problém se zvukem

Příspěvek od StrummerCZ »

Zdravím, dobrý den
zakoupil jsem si ext. zvukovou kartu M-Audio Fast Track Pro a při nahrávání zvuku mám problém. Nahrávám přes notebook a program Adobe Audition 3 (se kterým jsem dřív na stolním počítači se starou zvukovou kartou nikdy neměl problémy a přes její vstup si nahrál v rámci domácích dem cokoli.) Při nahrávání je ovšem jakýkoli zvuk (zpěv, kytara...) "obdařen" velkým šumem, zkreslením, který znemožňuje jakoukoli rozumnou práci. Omlouvám se, jsem absolutní laik, každopádně netušíte, kde by mohla být chyba? Latence, nastavení rate...moc děkuji za každou odpověď, lámal jsem si s tím hlavu pěknou chvíli, ale metoda "pokus x omyl" bohužel nepomohla.
Paris
Rádce

Re: M-Audio Fast Track Pro - problém se zvukem

Příspěvek od Paris »

to je hodne podivne ... skoro to vypada tak, ze si to notebook proste nahrava pres vestaveny mikrofon....
StrummerCZ

Děkuji, ale to si nemyslím...v nastavení Audition je vybrán Fast Track Pro, všechno souhlasí a nahrává zvuky skutečně přes tu externí kartu. Jejich kvalita je ovšem nepoužitelná. Stáhnul jsem nové ovladače, vyzkoušel všechny USB porty na notebooku, zatím nepomohlo.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

tak zacit zkouset s maximalni latenci .. postupne ubirat.
StrummerCZ

Děkuji, ale i latenci jsem odzkoušel - celé rozmezí od 4096 po 128. Problém pořád stejný. Jak u dynam. tak kond. mikrofonu, tak u kytary přes record. výstup na kombu..zvuk do notebooku doputuje, ale je obalen stále stejnou vrstvou šumu.
Janaj

Příspěvek od Janaj »

reklamace? ... zkus ještě jiný software, jiný nástroj... možná ti to nahrává 2 zdroje.. vestavěny mikrofon (šum) a ten nástroj... musíš zkoušet různě.
acree

Příspěvek od acree »

Zdravím,

tohle mi notebook dělá, když je zapojený do sítě. Musím ho vypojit a jet přes baterii.
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

Poučení pro příště: když externí zvukovku, tak s vlastním napájením!Nikoli skrze USB

EDIT: Pokud zaměníš slova šum a brum, těžko se pak někomu radí
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

To je divné, já mám fast tracka taky, a bez problémů, ať už s noťasem nebo PC... ¨

Jinak, Fast Track má zdířku na externí napájení, tak doporučuju vyzkoušet, jestli to nepomohlo
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“