Pickup simulator
Pravidla fóra
Pickup simulator
Zdar! Nevíte někdo , jestli existuje pickup simulator jako obyčejná kytarová krabička? Zatím jsem to viděl jenom jako součást multiefektů...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
já si pamatuju když sem dostal do ruky rp 50 , všechny zvuky mě děsili , ale tohle bylo snad to nejhorší , myslim si že to ani nikdo nevyrábi ,protože by to stálo minimálně tisícovku (spíš mnohem víc) a to už se vyplatí (jak sem psal výše) koupit ten snímač co chceš (mužeš to vyřešit i koupí rozepínacího humbuckeru) a výsledek je nesrovnatelnej , žádná digitálie, žádná simulace
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Potrebujes vsechny 3 snimace singlovy? Jestli ne, kup si misto jednoho z nich minihumbucker, ten je pry zvukove napul cesty mezi singlama a humbuckerem, to by mohlo byt presne pro tebe..Pavleek píše:Dík za příspěvky! Tady je asi každá rada drahá, když chci zachovat původní zvuk svýho strakáče, totiž že do něj nechci dávat jiný snímače, ale chci ho trochu šmrncnout zvukem humbuckeru...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus