Pickup simulator

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Pavleek

Pickup simulator

Příspěvek od Pavleek »

Zdar! Nevíte někdo , jestli existuje pickup simulator jako obyčejná kytarová krabička? Zatím jsem to viděl jenom jako součást multiefektů...
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

kup si radši do kytary ty snímače co scheš nasimulovat
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
kennedys

jestli

Příspěvek od kennedys »

...no jestli nema na mysli spis accoustic simulator... ten se v multacich hodne objevuje - ma to delat z elektriky zvuk akustiky... na to krabky existujou... sorry, pokud se mylim
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Obávám se, že fakt bylo myšleno simulování různých snímačů...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pavleek

Příspěvek od Pavleek »

Jo jo, myslel jsem simulaci různejch snímačů...
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

já si pamatuju když sem dostal do ruky rp 50 , všechny zvuky mě děsili , ale tohle bylo snad to nejhorší , myslim si že to ani nikdo nevyrábi ,protože by to stálo minimálně tisícovku (spíš mnohem víc) a to už se vyplatí (jak sem psal výše) koupit ten snímač co chceš (mužeš to vyřešit i koupí rozepínacího humbuckeru) a výsledek je nesrovnatelnej , žádná digitálie, žádná simulace
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Pavleek

Příspěvek od Pavleek »

Dík za příspěvky! Tady je asi každá rada drahá, když chci zachovat původní zvuk svýho strakáče, totiž že do něj nechci dávat jiný snímače, ale chci ho trochu šmrncnout zvukem humbuckeru... :cry:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pavleek píše:Dík za příspěvky! Tady je asi každá rada drahá, když chci zachovat původní zvuk svýho strakáče, totiž že do něj nechci dávat jiný snímače, ale chci ho trochu šmrncnout zvukem humbuckeru... :cry:
Potrebujes vsechny 3 snimace singlovy? Jestli ne, kup si misto jednoho z nich minihumbucker, ten je pry zvukove napul cesty mezi singlama a humbuckerem, to by mohlo byt presne pro tebe..
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Pavleek

Příspěvek od Pavleek »

Dík! Asi mi nezbyde než to vyzkusit... :shock:
noc33

Příspěvek od noc33 »

zkus electro harmonix knock out -to je snímačový simulátor-je to jako normální efekt, měl by stát kolem 1700kč( soudě podle americký ceny...).
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“