mam Boss DD3, vcera na zkousce sem do nej nechtene drbnul nohou a z reproduktoru se ozvala hrozna rana, znelo to skoro jak zvuceny kopak
diky
McKozias píše:nenasel jsem lepsi tema, tak to hodim tady
mam Boss DD3, vcera na zkousce sem do nej nechtene drbnul nohou a z reproduktoru se ozvala hrozna rana, znelo to skoro jak zvuceny kopaknikdy predtim se mi to nestalo, nebo sem si aspon nevsiml...kopal jsem tedy opakovane a furt ten samy zvuk..nenapada vas co to muze byt? (kombem to neni)
diky
neřeš - mně to ve smyčce Seymour D. Deja Vu dělá taky...McKozias píše:ze mi neblbnou ostatni efekty, ktere maji stejny zdroj a ze i kombo je v poradku..joa ze to dela ten binec zapnute i vypnute
zatim bych sazel na ty nekvalitni propojky (dik pupack)
Jestli ti to předtím nedělalo, tak to určitě řeš. Mně to dělal povolenej výstupní jack v efektu a upadenej zemnící drátek.TakJakyhoMeZnas píše: neřeš - mně to ve smyčce Seymour D. Deja Vu dělá taky...
dělal to odjakživaJester píše:Jestli ti to předtím nedělalo, tak to určitě řeš. Mně to dělal povolenej výstupní jack v efektu a upadenej zemnící drátek.TakJakyhoMeZnas píše: neřeš - mně to ve smyčce Seymour D. Deja Vu dělá taky...
Jester píše:Jasně, já si to pamatuju. Já jsem ale reagoval na tu Tvou větu, která byla ve skutečnosti určena McKoziasovi. Stejně jako mu byla určena moje reakce.
Ale uznávám, že jsem z těch citací toho odmazal moc a holt to vypadá, jako bych to radil Tobě.
troufám si tvrdit, že to je hlavní důvodMcKozias píše:TakJakyho: aha aha, mrknu na to, diky za tipy
jo a mam to ve smycce, seriove no
jestli jsi to myslel jinak, tak jsem to nepochopilMcKozias píše:potom sem stejne planoval TB listu, neco jako octaswitch, to by to melo taky vyresit ne?