Nápady, připomínky, stížnosti
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
Dost mi vadi, ze cely inzerat je vlastne odkaz na detail, nestacil by jen nadpis?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, taky se připojuju. Třeba když je krátký inzerát ve kterém je hypertextový odkaz, tak by na odkaz mělo jít kliknout rovnou.
2) Dále samozřejmě jsem pro zachování "smrsknutých" inzerátů ve výpisu inzerátů, jen pozoruji, že tam spousta věcí zůstává "načatých. Napadlo mne, že by nebylo marné text rozdělit na 2 pole:
- krátký popis s omezeným počtem znaků (zobrazený ve výpisu)
- podrobný text (zobrazený až po rozkliknutí).
2) Dále samozřejmě jsem pro zachování "smrsknutých" inzerátů ve výpisu inzerátů, jen pozoruji, že tam spousta věcí zůstává "načatých. Napadlo mne, že by nebylo marné text rozdělit na 2 pole:
- krátký popis s omezeným počtem znaků (zobrazený ve výpisu)
- podrobný text (zobrazený až po rozkliknutí).
Nesmysl, s tim se nikdo vypisovat nebude. Me osobne by vadilo vyplnovat info dvakrat a snazil bych se to nejak ojebat.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Ne, psát něco 2x, spíš jen rozdělit na 2 části.
Wohma píše:Dost mi vadi, ze cely inzerat je vlastne odkaz na detail, nestacil by jen nadpis?
Taky přidávám svůj hlas. Jak je to teď mi přijde nepraktické.dayslypper píše:Jo jo, taky se připojuju. Třeba když je krátký inzerát ve kterém je hypertextový odkaz, tak by na odkaz mělo jít kliknout rovnou.
Přesně - odkazem by měl být nadpis a pak ta formulka "více..." na konci - která je také jako odkaz podtržená...
A neustále mě šíleně štve, že zmizelo řazení podle ceny...

A neustále mě šíleně štve, že zmizelo řazení podle ceny...
Detail inzerátu může být i zbytečný. Stačí použít Javascript a za odkaz "Více" skrýt jednoduchou funkci, která zobrazí skrytý text. Jediná nevýhoda je chybějící odkaz na inzerát. Záleží, kolik % lidí ho používá (GA prozradí).
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2
Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
mazzi: Presne to jsem uz navrhoval, akorat reseni AJAXem (coz je jakoby rozsireni javascriptu, resp. jeho pouziti s jinyma technologiema) mi prijde sikovnejsi. Na konkretni inzerat muze stale odkazovat jeho nadpis, mimo to se do toho detailu dostanes napriklad, kdyz das Odpovedet.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
AJAXový řešení sem přehlídnul. Myslel sem, aby byl link (zpětný odkaz) na inzerát např. pro vlákno "Výhodné nabídky". Někteří umělci jsou schopni postnout odkaz na stránku bez jakýhokoliv popisuWohma píše:mazzi: Presne to jsem uz navrhoval, akorat reseni AJAXem (coz je jakoby rozsireni javascriptu, resp. jeho pouziti s jinyma technologiema) mi prijde sikovnejsi. Na konkretni inzerat muze stale odkazovat jeho nadpis, mimo to se do toho detailu dostanes napriklad, kdyz das Odpovedet.
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
Vsak to mluvime o tom samem (aspon doufam), uplne by stacilo dat zpatky tlacitko Odpovedet, ktery tam podle me melo celkem smysl a bylo ergonomictejsi nez odkaz z celyho textu inzeratu.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Snažím se na fórech vyhýbat expresivnějším výrazům a "neřvat", ale měl jsem tu čest se prokopávat několika kategoriemi bazaru a prostě mi to nedá: Jaký byl proboha důvod tuto fungující věc vyhodit?

Naposledy upravil(a) filo01 dne 11.04.2011 9:18, celkem upraveno 1 x.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Radši by ses měl držet své mantry a zdržet se křičení a expresivních výrazů - mám-li to říct hodně jemně, je to minimálně nevhodné a silně se tím ztrapňuješ.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Pravda, uznávám, po ránu jsem trochu vytekl, nicméně se ztrapňováním to nemá ani zbla společného. Projel jsem si 3 strany zpátky a vidím dalších x lidí (včetně tebe), kterým se to odstranění filtru na cenu nelíbí. Na svém názoru nic neměním, co funguje, do toho se nedrbe a když drbe, tak by to aspoň mělo být zdůvodněno. Až to někdo ze strany (programátorů?) udělá, velice rád scvaknu podpatky, vyseknu poklonu a omluvím se, s tím nemám nejmenší problém.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
- Nero
- Rádce
Tady nikdo nemluví o obsahu příspěvku, ale o jeho formě.
To je ta anonymita internetu - kdybys VladuM znal a nebyl by pro tebe pouze nickem na fóru, stěží by sis něco takovýho dovolil. Buďme rádi, že se o bazar stará, protože byť je člověkem z kytar.cz, dělá to v podstatě ve svém volnu a nic z toho nemá.
To je ta anonymita internetu - kdybys VladuM znal a nebyl by pro tebe pouze nickem na fóru, stěží by sis něco takovýho dovolil. Buďme rádi, že se o bazar stará, protože byť je člověkem z kytar.cz, dělá to v podstatě ve svém volnu a nic z toho nemá.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hmm, to je ten background, o kterém jsem neměl ani ponětí. Pokud je to one man show a ještě dobrovolná, poněkud to mění náhled na věc, měl jsem za to, že to spravujou profíci z kytary.cz, moje chyba. Původní příspěvek jsem "učesal" a autorovi (VladaM) se tímto omlouvám za nepřiměřený atak způsobený pravděpodobně pondělním ránem
.
PS: Stále by mě zajímalo, jestli to vyhození cenového filtru je jen dočasné nebo proč ho vlastně autor odstranil.
PS: Stále by mě zajímalo, jestli to vyhození cenového filtru je jen dočasné nebo proč ho vlastně autor odstranil.
- Nero
- Rádce
Byť tudy dnes VladaM jen letmo prolétl, díky za znovuzavedení řazení inzerátů 
PetrPeter 1975 - 2008
Skvěle, za mě díky s velkým Ď ! 
Jen škoda, že když chci seřadit inzeráty dle cen od nejmenšího, tak asi 2-4 strany jsou plné inzerátů s "cena dohodou". Ale to je jen takový detail, pro mě nepodstatný.
EDIT: v pořádku, už jsem si toho všiml.
EDIT: v pořádku, už jsem si toho všiml.
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Jak může být příspěvek na serveru tak dlouho? (obzvlášť taková pičovina)
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=