Wow
Viděli jste měkdy na telecasterech B-Bender ?? Prej stará věc. To jsem koukal!!! Znáte nějaké video kde to používá? Jinak to musí bejt teda drsnej krám
Lepší pohled dovnitř:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Tohle mě docela překvapilo... Koukám na videa na youtube, a připadá mi, že nejde o nic, co by se nedalo obejít šikovnejma prstíkama... http://youtube.com/watch?v=2-UmJwZy770
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Napadlo mě, že by podobnej vehikl šel použít jako rychlý přeladovadlo třeba do drop-X tonin... Namontovalo by se to k tlustýmu éčku a kdybych chtěl hrát nějakou skladbu v drop-D, tak bych šoupnul páčkou a bylo by... Akorát by se to muselo nějak přeštelovat, aby to podladovalo místo nadladovalo. Ale stejně bych si kvůli tomu nenechal rozvrtat kytaru...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Napadlo mě, že by podobnej vehikl šel použít jako rychlý přeladovadlo třeba do drop-X tonin... Namontovalo by se to k tlustýmu éčku a kdybych chtěl hrát nějakou skladbu v drop-D, tak bych šoupnul páčkou a bylo by... Akorát by se to muselo nějak přeštelovat, aby to podladovalo místo nadladovalo. Ale stejně bych si kvůli tomu nenechal rozvrtat kytaru...
B-bender se dost hodí pro licky převzaté z pedálovky, ostatně Duesenberg vyrábí i lapku s něčím podobným. A Albert Lee je kvalitní šílenec, ten to s telátkem fakt umí...