jen se potom ten váleček zatáhne a opře se o tu fialovou část
Tady je potom vidět i jak je to špatně - je to ale malé.
EDIT: To nepatří dem, ale do "Kytara z druhé ruky - kompletní restaurace". Prosím o přesunutí, je-li to možné.

Tak to je ale nějaký nepochopení, protože já si odnesl informaci, že je to polomasiv. Ale to je prašť jako uhoď - mě ta konkrétní kytara, co tam mají, přišla celkem fajn.CzechJoker píše: Tak informaci o tom, že nový model Duranga je celomasiv jsem dostal přímo ve firemní prodejně v Brně. Tam jsem ho mohl porovnat se "starou" verzí, která nejsou na spodní desce žebra a ve srovnání s klasickým déčkem je tato deska více bombírovaná. Ten nový model by měl být v prodeji cca od června, na prodejně měli v podstatě předprodukční kus.
Furch má nové stránky (jen v angličtině) a tam píše u Durango "back & sides ........ (plywood)", tedy překližka. Z fotek je evidentní, že zadní desky nemají žeba, alespoň ne klasická žebra.Skiner píše:Tak to je ale nějaký nepochopení, protože já si odnesl informaci, že je to polomasiv. Ale to je prašť jako uhoď - mě ta konkrétní kytara, co tam mají, přišla celkem fajn.CzechJoker píše: Tak informaci o tom, že nový model Duranga je celomasiv jsem dostal přímo ve firemní prodejně v Brně. Tam jsem ho mohl porovnat se "starou" verzí, která nejsou na spodní desce žebra a ve srovnání s klasickým déčkem je tato deska více bombírovaná. Ten nový model by měl být v prodeji cca od června, na prodejně měli v podstatě předprodukční kus.

No to je někdy v podnapilém stavu těžké...EDGE... píše:Doporucil bych asi hrat trosku min jak prase a zkusit se naucit hrat tak, abys trsatkem nemlatil do desky
10 990,- ... Futrál v ceněpanedge píše:Na kolik to jumbo přišlo?
Neco jako toto by tomu urcite sluselojakub.kubaaa píše:No to je někdy v podnapilém stavu těžké...EDGE... píše:Doporucil bych asi hrat trosku min jak prase a zkusit se naucit hrat tak, abys trsatkem nemlatil do desky![]()
Jinak ten průhledný je také řešení - ale ve výsledku to možná vypadá ještě hůř než černý. Možná sehnat nějaký s pěkným vzorem... Není nějaká firma, obchod, či cokoliv kde by měli pickguardy s různými vzory a podobně?
Tomu říkám dobrá cena,česká výroba,kvalitka,bezvadnej zvuk.Co víc chtít?Gibson to je jasnýjakub.kubaaa píše:10 990,- ... Futrál v ceněpanedge píše:Na kolik to jumbo přišlo?