no pěkný ale asi sis splet vlákno ne ?Mr.Fender píše:porad nechapu proc resite repraky =D dyt v klidus se da sehnat 12"-15" reprak kolem 150W 8Ohm do tisicovkyk tomu postavit jednoduchej zesik z TDA7294 ten je symetrak 2X24V (100Kč) a neni co resit
jinak uz pracuju na novejch efektech snad neco zas vymyslim
Ruby
Re: Ruby
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

je to nejaky divny kdyz to zapojim tak se to trafo zahriva a kdyz to merim tak mi to po usmerneni dava 2,5V je mozny ze by byl spatnej mustek?
no tak jako na velkej reprák proč ne ale na baterky ti to dlouho hrát nebude a stavět rubyho s tim že to bude 1x12 combo je šílenost . jinak Rubyho staví lidi buď aby se na tom něco naučily nebo že chtěj něco malýho třeba na cesty , co se dá krmit z baterky . jinak to TDA je sice pěkný ale tady je to mimo mísu .

to je nějaký divný !!! zapojil si ten můstek dobře ? jestli se to trafo hřeje , vibruje nebo bzučí tak to de někde do zkratu .syneda píše:je to nejaky divny kdyz to zapojim tak se to trafo zahriva a kdyz to merim tak mi to po usmerneni dava 2,5V je mozny ze by byl spatnej mustek?

ale kdyz to sundam z toho zdroje tak to trafo dava normalne 9V a mustek je zapojenej dobre
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Já přes Rubyho hraju přes oválný reprák z 4W tesla lampáče. Ten reprák je dvakrát protrhlý a 20 let ležel ve vlhkém sklepě a aj tak hraje moc pěkně v bedně,kterou jsem z mdf a pár smrkového bordýlku svrtal a slepil během dvou hodin. To je o tom, postavit něco jednoduchého,levného,ověřeného a blbuvzdorného.Mr.Fender píše:porad nechapu proc resite repraky =D dyt v klidus se da sehnat 12"-15" reprak kolem 150W 8Ohm do tisicovkyk tomu postavit jednoduchej zesik z TDA7294 ten je symetrak 2X24V (100Kč) a neni co resit
jinak uz pracuju na novejch efektech snad neco zas vymyslim
Naposledy upravil(a) Rocky_MK dne 10.04.2011 18:39, celkem upraveno 1 x.
To že se trafo hřeje je při proudovém odběru normální
Ale s tím 2.5V je to divné 
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Kdovíco to tam mášsyneda píše:ale kdyz to sundam z toho zdroje tak to trafo dava normalne 9V a mustek je zapojenej dobre
jakou tam máš 386 N1 nebo N4Rocky_MK píše:po usměrnění a vyhlazení pěkných necelých 14V. A RUby hraje jak blázen

- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
N1core88 píše:jakou tam máš 386 N1 nebo N4Rocky_MK píše:po usměrnění a vyhlazení pěkných necelých 14V. A RUby hraje jak blázen
tam schválně zkus tu N4 ta na 18V a na 12" repro hraje jak hovado
ale ten šváb se pak už slušně hřeje.

- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
No momentálně tu nic,co by mi 18V dalo,nemám. Leda 25core88 píše:tam schválně zkus tu N4 ta na 18V a na 12" repro hraje jak hovadoale ten šváb se pak už slušně hřeje.
Už se těším,až ho zkusím s dvanáctkou
neříkal jsi ještě nedávno, že mám divné sousedy, když jsou nasraní za Rubyka naplno?Rocky_MK píše: je to kravál jak sviňa a naplno to ani nemívám, pokud teda nejsu sám domaAle někdy to prubnu,
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
No ale je rozdíl,když si stěžují sousedi za x stěnama a rodiče za dveřma. Pokud vím,tak sousedi nebydlí u tebe v bytěvrablc.v píše:neříkal jsi ještě nedávno, že mám divné sousedy, když jsou nasraní za Rubyka naplno?Rocky_MK píše: je to kravál jak sviňa a naplno to ani nemívám, pokud teda nejsu sám domaAle někdy to prubnu,
Ono v baráku to slyšet je,ale mimo barák ne.
Když už je to téma o Rubym, taky sem přihodím toho svého
http://rockymk.galerie.cz/5157032-repra ... d#75205612
http://rockymk.galerie.cz/5157032-repra ... d#75205615
toho nahatého plošňáku tam si nevšímejte, na DS-1 pořád nemám hotovou krabičku
tak uz to slape mel jsem jen obracene mustek, ale kdyz to zapnu tak to potichu huci nevite cim to muze byt?
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Jak obráceně ?syneda píše:tak uz to slape mel jsem jen obracene mustek, ale kdyz to zapnu tak to potichu huci nevite cim to muze byt?
To hučení může být tím,že máš někde špatnou zem.
no prohodil jsem stridavy napeti se stejnosmernym
Zdravim prosím vás nevíte někdo o návodu na Ruby v češtině? Se seznamem součástek a tak sem totiž v el. technice amatér ale to kombéčko bych si rád postavil. Pokud by byl někdo ochotnej pomoct a radit při výrobě třeba na icq budu moc rád
předem díky
Ces
Ces
PRS
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Zacni necim jednodussim. Pokud je ti i schema, nakres desky a seznam soucastek malo, asi nemas na to, aby jsi to postavil. To si neber nijak osobne....
btw, me dneska nejspis shorel "preamp" tudiz BC245C :-/ Kdyz to zapnu, tak se to akorat rozrezonuje...
btw, me dneska nejspis shorel "preamp" tudiz BC245C :-/ Kdyz to zapnu, tak se to akorat rozrezonuje...
Hodně budem někde...