Elektrická kytara AGL 65 Ashton typu Les Paul

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Dareon

Elektrická kytara AGL 65 Ashton typu Les Paul

Příspěvek od Dareon »

Dnes jsem byl vrátit Ashton set el. kytary, se kterou jsem měl problémy, které jsem psal již v jednom tématu.
S kámošem sme předběžně vybrali né set, ale samostatnou kytaru. Sice né Strat, ale Les Paul styl...hrála pěkně, bylo na ní vidět že je o třídu nebo dvě vyšší.....pěkné zpracování, daleko kvalistnější než ta ze setu...

Jedná se o tuto:
http://hudebni-obchod.cz/nastroje/kytar ... s-paul.htm

Máte s ní někdo nějaké zkušenosti prosím? Vážně přemýšlím o koupi, ale nechci opět šlápnout vedle...Nicméně, zdá se mi velice dobrá. Bohužel měli jen bílé provedení, tak majitel obchodu obědnal černou, na mé požádání. jen se bojím, aby hrála stejně dobře jako ta bílá( aneb pravidlo kus od kusu...)

Děkuji za každou radu, poznámku, nebo připomínku:-)

S pozdravem,
Dejv...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Elektrická kytara AGL 65 Ashton typu Les Paul

Příspěvek od Nero »

Kytara za tyhle prachy, ať je jakékoli značky, je opravdu kus od kusu. Když už si ji objednal a vlastně čekáš naslepo na nový kus, těžko ti cokoli radit.

Jen ti k tomu řeknu, že za tyhle prachy bych hledal bazarové Bachy, Fokusy nebo Vintage.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Dareon píše:Dnes jsem byl vrátit Ashton set el. kytary, se kterou jsem měl problémy, které jsem psal již v jednom tématu.
S kámošem sme předběžně vybrali né set, ale samostatnou kytaru. Sice né Strat, ale Les Paul styl...hrála pěkně, bylo na ní vidět že je o třídu nebo dvě vyšší.....pěkné zpracování, daleko kvalistnější než ta ze setu...

Jedná se o tuto:
http://hudebni-obchod.cz/nastroje/kytar ... s-paul.htm

Máte s ní někdo nějaké zkušenosti prosím? Vážně přemýšlím o koupi, ale nechci opět šlápnout vedle...Nicméně, zdá se mi velice dobrá. Bohužel měli jen bílé provedení, tak majitel obchodu obědnal černou, na mé požádání. jen se bojím, aby hrála stejně dobře jako ta bílá( aneb pravidlo kus od kusu...)

Děkuji za každou radu, poznámku, nebo připomínku:-)

S pozdravem,
Dejv...
No ty jo, záleží sice na kusu, ale já bych do tohohle teda nešel. Fakt zkus bazar...Tohle se za ty peníze nevyplatí ani náhodou. Vyzkoušej si v hudebninách nějakého Bacha,Fokuse, či Vintage a pak začni hledat na bazaru...Chce si to udělat větší rozptyl ve zvucích.
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Dareon

Příspěvek od Dareon »

Jde o to že sem naprostý začátečník...na naučření mě to bohatě stačí:-)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak v tom případě netuším, jaký smysl má psát ti sem rady, poznámky nebo připomínky, protože ty už ses rozhodl. :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Dareon píše:Jde o to že sem naprostý začátečník...na naučření mě to bohatě stačí:-)
Omyl mnoha začátečníků (také jsem si to dřív myslel :D ) - když se učíš na kytaru (nebo jakýkoli nástroj), je potřeba, aby Tě to bavilo, abys viděl pokroky a místo hraní neztrácel čas neustálým laděním, štelováním, seřizováním atd. Navíc jako začátečník nepoznáš, že ten pazvuk, co z toho leze, není způsoben Tvým (ne)uměním, ale mizerným nástrojem...a akorát Tě to odradí a otráví...

Podle mne je i pro začátečníka důležité mít kvalitní nástroj...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“