problém s Digitech rp 70
Pravidla fóra
problém s Digitech rp 70
Čau, už několik měsícu řeším jeden problém u tohoto efektu ... Psolední dobou se mi stává že např . na 1 min mi nejde jedna "šlapka" pak zas ok... ale ted už jeto týden a pořád ta pravá "šlapka" nejde a toje fakt hrozný protože když sem efekt č.20 nastavený a šlápls sem na č.19 ... tak musím levým pedálem proléz všecky efekty než se k němu dostanu
névíte čím by to mohlo být že mi tak vynechává ?
děkuju (nevím jak to lépe popsat)
"Synku, při kažké sportovní akci není důležité jestli vyhraješ nebo prohraješ, ale jak moc se opiješ." 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s Digitech rp 70
Já vím, co s tím je... JE TO POKAŽENÝ !
No, teď vážně - asi ti odešel spínač/kontakt. Budeš to muset otevřít a zjistit, jestli je to skutečně tím, a pokud jo, tak koupit v elektroobchodě stejný/podobný typ a nahradit to.
No, teď vážně - asi ti odešel spínač/kontakt. Budeš to muset otevřít a zjistit, jestli je to skutečně tím, a pokud jo, tak koupit v elektroobchodě stejný/podobný typ a nahradit to.
chápu i ne, v elektronice sem ůplně levý ... nestačily by ti nějaký fotky ? by bylo lepší něž to takto psát
"Synku, při kažké sportovní akci není důležité jestli vyhraješ nebo prohraješ, ale jak moc se opiješ." 
možná by stačilo tebazmek rozebrat a vyčistit ten spínač, nemělo by to být až tak složitýjailon píše:Čau, už několik měsícu řeším jeden problém u tohoto efektu ... Psolední dobou se mi stává že např . na 1 min mi nejde jedna "šlapka" pak zas ok... ale ted už jeto týden a pořád ta pravá "šlapka" nejde a toje fakt hrozný protože když sem efekt č.20 nastavený a šlápls sem na č.19 ... tak musím levým pedálem proléz všecky efekty než se k němu dostanu
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
mám to rozebraný ... jak když v tom je takoová "tyčinka" a pak na elektronice je takový "hnědý kroužek" a dá se stlačovat takže to bude asi vonojastud píše:možná by stačilo tebazmek rozebrat a vyčistit ten spínač, nemělo by to být až tak složitýjailon píše:Čau, už několik měsícu řeším jeden problém u tohoto efektu ... Psolední dobou se mi stává že např . na 1 min mi nejde jedna "šlapka" pak zas ok... ale ted už jeto týden a pořád ta pravá "šlapka" nejde a toje fakt hrozný protože když sem efekt č.20 nastavený a šlápls sem na č.19 ... tak musím levým pedálem proléz všecky efekty než se k němu dostanu
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Když to vizuálně a hmatově (skusit zmáčknout, apod.) porovnáš s tím funkčním spínačem - je to stejné, nebo se to chová jinak?
chová stejněHendrek píše:Když to vizuálně a hmatově (skusit zmáčknout, apod.) porovnáš s tím funkčním spínačem - je to stejné, nebo se to chová jinak?
P.S. ted to zase ide
Děkuju
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je to mechanická vada (opotřebení) kontaktu toho spínače. Tam pomůže vyměnit ten spínač.
Jestli je to problém v elektronice, tak máš asi utrum
.
Nebo mě pak napadá uvolněný spoj (studeňák) v místě, kde je ten spínač napájený do plošňáku. Ale neviděl jsem střeva toho digitechu, tak jen střílím od boku.
Jestli je to problém v elektronice, tak máš asi utrum
Nebo mě pak napadá uvolněný spoj (studeňák) v místě, kde je ten spínač napájený do plošňáku. Ale neviděl jsem střeva toho digitechu, tak jen střílím od boku.
Myslíš že to mám nechat reklamovat ?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ty to máš v záruce???
Tos měl napsat hned a bylo by. Pokud tam byla plomba, tak po otevření ti to už nevyreklamujou. Ale za zkusení nic nedáš. Pokud na to nespěcháš a máš tu prodejnu v místě bydliště, tak bych to vyřešil tou reklamací.
Tos měl napsat hned a bylo by. Pokud tam byla plomba, tak po otevření ti to už nevyreklamujou. Ale za zkusení nic nedáš. Pokud na to nespěcháš a máš tu prodejnu v místě bydliště, tak bych to vyřešil tou reklamací.
jj
... plomba ? jak ji poznám ?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Buď tam je nějaká nálepka, která se po otevření přetrhne (jako u kompů), nebo pokud tam nic není, tak tam plomba asi nebyla
.
Nn nic takového tam nebylo ... takže reklamace dobře
Mám taky RP70ku a měl jsem stejný problém (akorát mě to přestalo fungovat během sekundy, prostě najednou během hraní nešel), vyřešil jsem to tak, že jsem to poslal do Kytar.cz a oni mi to za měsíc poslali zpátky funkční 
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)