Výroba reproboxu
Výroba reproboxu
Ahoj, hledal jsem to tu a nenašel tak doufám, že mě tu neukopete. Chci se zeptat co je potřeba k výrobě takového 4x12" reproboxu. Bednu mam, repráky taky, silnou kabeláž taky, ale co dále? Nějaké výhybky? popř. jaké? Věnuju se bubnům, tak se omlouvám za tento topic. Snad mi nikdo pomůže.
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výroba reproboxu
Mělo by to být všechno pokud nepočítám třeba konektor nebo držadla apod.
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
A bednu máš komplet hotovou ?Nebo ti chybí ještě ji případně potáhnout, osadit rohy, nožky, madla...pak samozřejmě nějaká miska na konektor(y), můžeš to dát i na nějaký panýlek...některé 4X12 boxy mají místo noh kolečka,které se dají zabrzdit,aby ti to neodjelo,až pořádně ohulíš apec 
Jako bedna neni potažená, nemá růžky, a ani kolečka... to vše dokoupím.. šlo mi spíš o to zjistit co za elektriku dovnitř do reproboxu potřebuju.. ale asi mám teda už vše
Díky.
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Elektriku ? Jenom dráty a jacky. Jenom si rozmysli,jak chceš mít ta repra zapojená. Jestli všechny dokupy paralelně, nebo dvě a dvě,apod. To je už na tobě 
Výhybky nech ajznboňákům, do kytarové bedny se nedávají
Pokud děláš 4x12, tak bych zapojil vždy dva a dva repráky do série (tzn dvě větve po 8 ohmech), vyvedl je zvlášť a měl tak možnost zapojit bednu jako čtyř nebo šestnáctiohmovou.
If ain't broken, don't fix it!