Super slevy u Fokusu...

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
JK

Super slevy u Fokusu...

Příspěvek od JK »

Zdar lidi, kouknete na ty akcni ceny na www.fokuskytary.cz Jestli premyslite o dobre kytare za dobrej peniz, nevahejte.

P.S. Ja uz mam tu svoji doma, pekne vybranou z vicero kusu :-)
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

No, některé kousky vypadají báječně... Místo Cort Z42 uvažuji o koupi Fokus SG 1 TRD (http://www.fokuskytary.cz/155-kytara-ky ... =11&typ=SG)...

Vážně se nedokážu rozhodnout... :?
JK

To je dilema :-)

Příspěvek od JK »

No hele, zkousel jsem pred casem tu Cortku, byla docela fajn, ale mnohem vic mne zaujala ta o 2 litry drazsi M520. Ta byla fakt dost dobra.

Jinak mel jsem v ruce i to Fokusacke SG - uz drive, v Praze v Muzikeru. Popravde jsem ji ani moc nezkusil, to bych si asi ruku rozrezal o prazce. Mozna blbej kus, kdo vi ? Ale uz je to taky dyl. Ted kdyz jsem byl u Fokusu ve skladu, co jsem zkusil, bylo vicemene v pohode co se zpracovani tyka. Bud se polepsili, nebo jim tehdy v Muzikeru proklouzl nedotazenej kus.

Samozrejme je rozumny (a taky bezproblemovy) u Fokusu vyzkouset vic kousku, docela se nektere kusy lisi ve vyslednem zvuku. Ale vybrat se fakt da. Kupovat to ale pres net - to bych asi neriskoval. Jde o to, ze kdyz Ti prijde postou, muze se Ti zdat ze je v pohode, a ze dobre hraje. Jakmile ale mas moznost vybirat z vice stejnych, zjistis ze nektere kousky jsou vyrazne lepsi (nebo horsi) nez bezny prumer...
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

No, jelikož jsem (naprostý) začátečník, zkoušení kus od kusu nepřipadá v úvahu. Radši tedy vsadím na víceméně osvědčený Cort...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

jj Cort je jistější. Fokusky nejsou špatné co do materiálu nebo i zpracování když se vyvede kus. Horší je to s hardwarem, není to žádný zázrak takže je po čase potřeba vyměnit.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Gac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gac »

No bejt tebou, tak si tu Cortku necham a rači si našetřim na SG od Epiphone, myslim ze ta Cortka je urcite lepsi nez ten Fokus. Zalezi na tobe :wink:
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“