DELAY
Pravidla fóra
Re: DELAY
Můj tip podle jesterova návodu je 16 tisíc, jdu hledat:) Jinak gratuluju, vypadá perfektně. Smyčka na delayi mě vždycky lákala, jenom bych se pak bál, že bych musel mít všechny krabičky dvakrát 
"Uberte, pane Huberte...".
Mediaport (ČR) nabízel původně za 18k vč. pošty. Po mé iniciativě (díky Thomanovi) slevili na 13,9k. Byl to poslední kus. A udělal jsem asi dobře, protože u Thomanna se termín dodání MF-104Z neustále natahuje. Před měsícem firma Moog avizovala na svém webu, že prý jen posledních 200 kusů MF-104Z lítá po světě. Zda šlo o reklamní trik nebo skutečnost je nejisté, ale myslím, že asi opravdu ty bucket brigade čipy dochází / došly.
Mediaport (ČR) nabízel původně za 18k vč. pošty. Po mé iniciativě (díky Thomanovi) slevili na 13,9k. Byl to poslední kus. A udělal jsem asi dobře, protože u Thomanna se termín dodání MF-104Z neustále natahuje. Před měsícem firma Moog avizovala na svém webu, že prý jen posledních 200 kusů MF-104Z lítá po světě. Zda šlo o reklamní trik nebo skutečnost je nejisté, ale myslím, že asi opravdu ty bucket brigade čipy dochází / došly.
Myslím,že si držitelem rekordu,takhle drahou krabičku tady nikdo nemá 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Bylo to citlivé, ale i tak...

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Za to se da poridit celej slusne vybavenej pedalboard
No ale taky jsem si kdysi rikal, ze davat vic jak 20K za kytaru je neekonomicky a ze to pro me nikdy nebude.
No ale taky jsem si kdysi rikal, ze davat vic jak 20K za kytaru je neekonomicky a ze to pro me nikdy nebude.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl jsem to zmiňovat, ale bylo to to první co mě napadlo v souvislosti s tou cenou.wikxzen píše:To bych také mohl mít dalšího Reverenda bez kufru například....
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Cena je fakt hrozná, ale když jsem slyšel ukázky na YT (a naživo to je určitě jenom lepší), tak je to asi nejlépe znějící delay, co jsem kdy slyšel. Takže kdybych byl fanda do delayů ... tak ... možná ... no stejně asi ne. 
Myslím, že by ani nezáleželo na tom, kolik kdo vydělává, jako spíš pro koho je to sen a kdo tím žije. Si vem že spousta lidí jezdí otřískaným favoritem a doma mají nástroje za statisíce třeba. Nebo telefony, mám pocit, že spousta lidí skoro nemá do huby, ale musí mít každý rok nový telefon (pochopitelně ten nejdražší), aby byli dost in.
Ale to už jsme hodně OT.
P.S. No ono je to dost srandovní, ale když jsem spočítal cenu, za kterou se prodávají moje dva delaye, tak jsem skoro na ceně toho moogu.
Ale to už jsme hodně OT.
P.S. No ono je to dost srandovní, ale když jsem spočítal cenu, za kterou se prodávají moje dva delaye, tak jsem skoro na ceně toho moogu.
Pořád je třeba myslet na to, že se jedná o multifunkční záležitost pro X různých nástrojů. Hodí se na kytary, basy s všelijakými snímači, klávesy, různý "pultíky" pro elektrofetišisty atd. . Jen stačí správně nastavit celkový Drive a Output. Také lze jen čistě modulovanou část signálu odvést za pomocí Delay výstupu do jiného zařízení nebo mix pultu. Lze k tomu připojit až tři expres. pedály naráz (zpoždění, poměr, feedback) a ještě zapojit do smyčky další zařízení/efekt a to vše lze ještě propojit s hlavní signálovou cestou v pedalboardu nebo ke Control Procesoru, který Moog nabízí právě pro Moogerfooger pedály.
- Nero
- Rádce
Nikdy neříkej nikdy?Jester píše:Cena je fakt hrozná, ale když jsem slyšel ukázky na YT (a naživo to je určitě jenom lepší), tak je to asi nejlépe znějící delay, co jsem kdy slyšel. Takže kdybych byl fanda do delayů ... tak ... možná ... no stejně asi ne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
To už jsem slyšel tolikrát od tolika lidí 
PetrPeter 1975 - 2008
Narazis tim na nekoho konkretniho?Nero píše:To už jsem slyšel tolikrát od tolika lidí
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
bude nás víceWohma píše:Narazis tim na nekoho konkretniho?Nero píše:To už jsem slyšel tolikrát od tolika lidí![]()
na recenzi se moc těším a gratuluju ke koupi
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"