jak jste na tom, když déle netrénujete?

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Johnnnnnnnnnny
Kontaktovat uživatele:

Re: jak jste na tom, když déle netrénujete?

Příspěvek od Johnnnnnnnnnny »

Mě teda mozoly nemizej. Už je mám tak rok :mrgreen: . Nějak jsem si na ně už zvykl
ať to šlape!
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Johnnnnnnnnnny píše:Mě teda mozoly nemizej. Už je mám tak rok :mrgreen: . Nějak jsem si na ně už zvykl
Já myslela tím příspěvkem, že zmiznou PO DELŠÍM ČASE.... ne po roce. Já už mozoly z bubnování pár let nemám!! první roky ale jich bylo, že jsem nemohla málem sevřít ruku v pěst. :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Sam Jr.
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr

Příspěvek od Sam Jr. »

po každé delší pauze (týdny, měsíce) mě změkla kůže na místech, kde je v kontaktu s paličkou a po návratu za bicí (intenzivní zkouška, koncert) šla kůže dolů :( takže hrubší kůže (na palci a ukazováku) určitě nejsou na škodu, stejně tak to mají kytaristi na konečcích prstů levé ruky :wink:
Joe86

Příspěvek od Joe86 »

Sam Jr. píše:po každé delší pauze (týdny, měsíce) mě změkla kůže na místech, kde je v kontaktu s paličkou a po návratu za bicí (intenzivní zkouška, koncert) šla kůže dolů :( takže hrubší kůže (na palci a ukazováku) určitě nejsou na škodu, stejně tak to mají kytaristi na konečcích prstů levé ruky :wink:
tohle přesně jsem měl na mysli...jednu dobu, ještě v předchozí kapele, jsem do toho strašně mlátil...a začaly se mi dělat puchýře...hrál jsem hodně silově a jen jednou-dvakrát týdně...řešil jsem to rukavicema.. v současné kapele jsem tak silově nehrál ale v poslední době jsem začal cvičit častěji a opět trochu přidal na razanci a během týdne jsem měl na ukazováčcích a palci několik puchýřů... trochu jsem se toho polekal... nutno ale dodat, že teď, byť po pár dnech, je to už lepší...snažím se teď cvičit denně (i třeba kratší časové úseky) na razanci jsem zas tak neubral, ale nové puchýře se mi už nedělají..
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“