Pololubovka nebo Les Paul
Pravidla fóra
-
dblahousek
Pololubovka nebo Les Paul
Dobry den, chtěl bych poradit co by jste doporucili nebo nejak ohodnotili tyto kytary- Cort TS 250 , Epiphone DOT
Děkuji.
Děkuji.
Re: Pololubovka nebo Les Paul
Co vím, tak ty levný epiny nic moc, takže spíš toho corta. Cort ale taky dělá lubový a pololubový kytary, takže, pokud by jsi chtěl spíš tu pololubovku, tak bych ti doporučil checknout ty corty.
Jinak, co chceš hrát a jaký máš cenový rozmezí?
Jinak, co chceš hrát a jaký máš cenový rozmezí?
No.. pokud nevíš jakou kytaru zvukově, tak si běž do hudebnin, kde kytary těch typů mají a vyzkoušej si všechny typy.
Pokud já můžu poradit, tak si kup Les Paula - je univerzálnější než pololubovka, teď jsem zkoušel Epinu DOT v hudebninách a teda nic moc. Doma mám LP a nemůžu si ho vynachválit díky jeho všestrannosti.

Pokud já můžu poradit, tak si kup Les Paula - je univerzálnější než pololubovka, teď jsem zkoušel Epinu DOT v hudebninách a teda nic moc. Doma mám LP a nemůžu si ho vynachválit díky jeho všestrannosti.
tady hraju teď KOSMONOPOL
Záleží co chceš hrát, trochu bych tím zamíchal, myslím si že Epi lubovky (i pololubovky) umí, průser byl dot studio ale klasický dot je dobrá volba, zvlášť za 7 300 
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
- Dif Der
- last.fm: http://www.last.fm/user/DifDer/
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/onpoll
- Kontaktovat uživatele:
Pololubovku na větší zkreslení nepoužiješ, páč ti bude pěkně vazbit. Do nějakých jemnějších vod je ale dobrá. Pak se mi zdá, že pololubovky mívají většinou takový basovější zvuk, výšky se v nich trošku ztrácejí. Osobně bych ale taky radil spíše to LP, pokud s tím chceš teprve nějak začít. Na ty doty jsem moc chválu nečetl, ale zas tak moc to nezkoumám.
Hanák #00057, Hanák #00028, G&L Asat Classic Bluesboy, Grebeň Customcaster, Framus Diablo Pro, Fender Stratocaster Player, Mesa Boogie Roadster 212, Randal RM4 (Salvation Audio Matchvox, Buddy, Camerock)+ Engl 840/50, Diezel 412 FV
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
- 60'Rock_N'_Roll
pokud by ses rozhodnul pro les paula, tak já teď mého starého prodávám.
je to epiphone les paul standard top+
prodávám jí z důvodu, že už jí nevyužiji, protože jsem přešel na jiné kytary.
prodávám jí za 7000kč
tady je celý inzerát i s více foto:
trziste/p-epiphone-les-paul-standard-t2 ... les%20paul
prodávám jí z důvodu, že už jí nevyužiji, protože jsem přešel na jiné kytary.
prodávám jí za 7000kč
tady je celý inzerát i s více foto:
trziste/p-epiphone-les-paul-standard-t2 ... les%20paul
Přešel na pololubovky
jinak opravdu je to spíš o tom co chces hrát. Jak bylo napsáno lp je asi všestrannější, ale neumí to co pololubovka. Děj si vice času na rozmyšlenou a něco prisetri .
VOX AC4TV / Les Paul Vintage V 100 - Gibson '57 Classic Pickups / Epi Sheraton II - '97 - Gibson '57 @ Seymour Duncan SH2N-4C GC Jazz Neck Pickup / CHARM QUARK tombtones/ MXR carbon copy / iRig & iPhone 4s / O.o
- 60'Rock_N'_Roll
za prvé mám doma lubovku a za druhé hraji víc na strataTalman píše:Přešel na pololubovky![]()
Pardon
VOX AC4TV / Les Paul Vintage V 100 - Gibson '57 Classic Pickups / Epi Sheraton II - '97 - Gibson '57 @ Seymour Duncan SH2N-4C GC Jazz Neck Pickup / CHARM QUARK tombtones/ MXR carbon copy / iRig & iPhone 4s / O.o