Laney GC50

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
joshua_K

Laney GC50

Příspěvek od joshua_K »

Zdravim vas. Mam problem se svym pomerne starym 50W kombem Laney GC50. Koupil jsem ho asi pred 5 lety. Uz nejakou dobu se mi sam od sebe zacal prepinat clean a overdrive pri hrani, coz se dalo jednoduse vyresit tim, ze jsem zapojil pedal s prepinanim clean a overdrive a samovolne prepinani ustalo. Dnes jsem zjistil, ze mi prestava reagovat zvuk, tzn. ze pri hrani se kombo ztlumi a prestane hrat a pak najednou znovu zvuk naskoci. Nejsem zadny profik pres elektroniku, uvazoval jsem nad tim, ze budou nekde spatne kontakty, uz se jedna o pomerne starsi kus. Zajimalo by me, jestli se jedna o problem, ktery je resitelny, jestli je vubec vyhodne neco takoveho vezt opravit a kolik by to stalo. Hraju jenom sam doma, uz dyl jsem uvazoval ze bych ho prodal a koupil si nejakou malou 10W na doma, ale s timhle je neprodatelny, takze me zajima jestli se mam o neco snazit nebo ho budu muset vyhodit.

Diky, Honza
dalabo

Re: Laney GC50

Příspěvek od dalabo »

Stejná vada samovolné přepínání overdrive mi dělalo vadné tlačítko vlhko ve skušebně prevít :-(
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

joshua_K píše:pri hrani se kombo ztlumi a prestane hrat a pak najednou znovu zvuk naskoci.
Co takhle vyměnit (nejen) koncové Lampy?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Dobry nápad: jakou značku doporučuješ?
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“