Svítící struny
Pravidla fóra
-
molex
Svítící struny
Už to někdo zkoušel?
http://aukro.cz/svitici-struny-na-kytar ... 76526.html
-
John M. William
Re: Svítící struny
Vypadá to zajímavě, ale nějak moc mně to neláká.. Nemají jiný barvy..? 

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Viděl sem na youtube video, kde je sestřih fotek od XX lidí, kterým se ten svítivej materiál ze strun doslova odloupal a akorát jim zasral celou kytaru
Ale na druhou stranu sem četl recenze, kde to lidi vychvalujou do nebes... Asi záleží jak se na to hraje a jak se o to pečuje...
Ale na druhou stranu sem četl recenze, kde to lidi vychvalujou do nebes... Asi záleží jak se na to hraje a jak se o to pečuje...
-
Teorge
Já je používám i když nevyužívám to, že svítí. Prostě mi sedí. BTW s tím jak svítí má zkušenosti např McKozias.
EDIT: jinak cena na aukru je stejná nebo možná i dražší než,když si je člověk koupí z ebay...
EDIT: jinak cena na aukru je stejná nebo možná i dražší než,když si je člověk koupí z ebay...
barvy jsou oranžová, růžová, zelená a žlutá, všechny takové ty neonové. na stránkách drstrings mají krásnou galerii obrázků jak vypadají při a bez UV osvětlení.John M. William píše:Vypadá to zajímavě, ale nějak moc mně to neláká.. Nemají jiný barvy..?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jo pouzivam primo oranzove, v miste mezi strunoua prazcem a u uhozu trsatka se to casem trosku sloupe, ale ze by se to loupalo v nakych velkych kusech a zasiralo kytar sem s nevsiml..jsou akove pro me prijemne na dotek...ad UV, v byvale zkusebne sme meli UV a vypada to fakt silene pod tim
co se tyce vydrze strun, mam je cca od prosince/ledna a ta uv sracka porad docela drzi, o hodne vice nez kdyz jsem mel klasicke cervene DR tam sla barva do kelu rychleji
-
Teorge
No já se bohužel o ně nestaral a tak mi v těm místech, kde jsem barvu sedřel, zrezivěli. Ale i tak struny za 250Kč, které zreziví až po 3 měsících jsou pro mě dobré. Normálně mi některé značky zrezivěli i po týdnu... Jinak ten povrch mi taky nikde nezasíral kytaru nebo prsty (těch jsem se bál
) ale přijde mi příjemný na dotek a dobře se mi na nich hraje.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak..ja se o ne vubec nestaram,ale zatim nerezivi ...az je sundammusim ocistit hmatnik, uz se mi tam delaji zaveje nejakeho kentusu z ruk
Jojo, omlouvám se za mystifikaci, už sem to našel...
To nejsou neonky ale jenom ty barvený...
To nejsou neonky ale jenom ty barvený...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nbs: ale ani s barevnyma sem nemel problem ze by mi to zasiralo kytaru...
No dobře, možná sem se nechal trochu unéstMcKozias píše:nbs: ale ani s barevnyma sem nemel problem ze by mi to zasiralo kytaru...
-
Teorge
u těch Extra Life už ale bohužel polovinu barev nevyrábí a různé barvy vyrábí odlišných tloušťkách 
EDIT: a navíc stejná tloušťka strun při červených a černých měli rozdílný tah nebo jak to nazvat, prostě sem musel seřizovat celou kytaru
EDIT: a navíc stejná tloušťka strun při červených a černých měli rozdílný tah nebo jak to nazvat, prostě sem musel seřizovat celou kytaru
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
vpohode nerikam ze to neni mozne..jen se radim ktem spokojenejsim uzivatelumnbs píše:No dobře, možná sem se nechal trochu unéstMcKozias píše:nbs: ale ani s barevnyma sem nemel problem ze by mi to zasiralo kytaru...
Jen skoda ze tam ma jen devitky, protoze takhle bych to za 250 Kc klidne prubnul.
Ta ochranna vrstva je nejaky specialni lak a loupe se to, dela se to ale jen na neopredenych strunach. Jinak jak jsem ty struny natahl, tak vubec nemely ten typicky kovovy zvuk jak je u novych strun obvykle (asi kvuli tomu laku). Ten sajrajt se odloupava hlavne o prazce a v miste, kde se hraje trstakem. Znovu bych si ty struny asi neporidil (mozna zmenim nazor, mam je teprve 2 dny)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
maji takovy gumovejsi zvuk ze startu se mi zda 
Zvukove vlastnosti mi vubec nevadi. Kovovy zvuk novych strun moc nemam rad, takze to je pro me +
s**e me vsak ten odloupavajici se sajrajt.
-
Teorge
njn v místech, kde se benduje a kde se hraje trsátkem se tomu člověk nevyhne.
Známý je má a stěžuje si krom toho ještě na to, že umělé flažonety tak moc nepískají.
Známý je má a stěžuje si krom toho ještě na to, že umělé flažonety tak moc nepískají.
Mam je neco pres mesic a uz jsem se defitivne rozhodnul - uz si je nikdy neporidim. Byly to jedny z nejhorsich strun, co jsem kdy na elektrice mel natazene. Ta sracka v podobe ochranne vrstvy se odlopupavala, vzhledem k tomu, ze na nich ta ochranna vrstva byla, tak paradoxne nevydrzely ani to, co u me obvykle vydrzi "obycejne struny" - jde hlavne o to, ze zvukove vlastosti uz jsou davno v pytli a to je pro me podstatne - hlavne pak na tencich strunach. Vrele nedoporucuju.
Ted jsem si objednal Elixiry, tak jsem zvedav na ne. Snad me nezklamou tolik jako DR Neon.
Ted jsem si objednal Elixiry, tak jsem zvedav na ne. Snad me nezklamou tolik jako DR Neon.
Dostal sem je na vánoce. Laciné špatné struny natřené uv barvami víc v tom nehledejte: nehraje to. Dobrý leda tak aš se budete fotit na booklet.