Co na domácí cvičení? (Alternativy k aparatuře)
Pravidla fóra
Re: Co na domácí cvičení? (Alternativy k aparatuře)
cvičítko mám marš MG 15 CD, na cvičení stačí.. ale přesto mě láká nějaké lampové udělátko..
mimochodem super cvičítko je ZT Lunchbox hrál jsem na něj u houdka ale chtějí za něj 7t takže leda ebay nebo tak...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- ...EDGE...
No na to jsem hral v music city a prislo mi to opravdu desne...
Je to lampa nebo ne? nikde jsem to nejak neskoumal jen na obrazky jsme se dival... To už radši toto:...EDGE... píše:No na to jsem hral v music city a prislo mi to opravdu desne...
http://amps.zugster.net/projects/lunchbox i ten vzhled je takový lepší
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
Rozhodně bych to negeneralizoval..Mr.Fender píše:reknu to uplne jednoduse,,pokud chcete pouzivat guitar rig * a podobny SW tak si kazdopadne kupte zvukarnu ktera ma uz integrovany ASIO pak je tam latence kolem 1ms a zadnes sum teda pokud nemate super linku bez uzemenitakova zvukarna stoji kolem tisicovky..hlavne at to ma ASIO jinak jestli chcete hrat s 1s opozdenim tak si kupte v shopu treba zvukochrchel za stovku
Mám integrovanou realtek zvukovku a ovladače asio4all a dá se přes to trénovat úplně bez problému.
Dokonce i když dám kytaru do sterea a na každej kanál jinou simulaci tak to jde.. Pravda.. Pocitově to při hraní už není ono, ale furt ještě to jde...
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Zdravím, mám dilema mezi hraním přes kombo nebo pc. Zatím to mám napojený v kompu, ale nemam hi-z vstup. Zní to divne
. Teď je otázka zda koupit kombo, jenže problém je v tom, že jsem v paneláku a ještě mam spolubydlící a musím to mít na sluchátkách. Nebo nějak to vyřešit v kompu, koukal jsem různě a líbila se mi možnost koupit nějaký efekt, který by řešil ten problém z impedancí. Akorát tomu nějak nerozumím
. Druhá možnost by pak byla koupit kombo a zapojit tam sluchátka no.
Ještě na závěr na to nemám moc velký finance, proto se mi taky zamlouvá víc ta možnost z pc.
Ještě na závěr na to nemám moc velký finance, proto se mi taky zamlouvá víc ta možnost z pc.
Co Blackstar HT-1? Stereo výstup na sluchátka (případně přímo do PC) se stereo reverbem a když na to přijde, můžeš hrát přes interní repro nebo připojit velkou externí bednu... Na doma určitě postačí, do zkušebny ovšem nikoliv.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
A co hrát do sluchátek přes efekt? Na bazaru je teď Zoom G2 za 1200,-, měl jsem G1N a na domácí hraní mi to bohatě stačilo. Oba modely mají navíc i vestavěného bubeníka. Recenzi na G2 máš tady.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
A zvládne to i bez externího zesilovače ? Jinak se mi to celkem zamlouvá.filo01 píše:A co hrát do sluchátek přes efekt? Na bazaru je teď Zoom G2 za 1200,-, měl jsem G1N a na domácí hraní mi to bohatě stačilo. Oba modely mají navíc i vestavěného bubeníka. Recenzi na G2 máš tady.
Anoenkor píše: A zvládne to i bez externího zesilovače ? Jinak se mi to celkem zamlouvá.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Zdar, napadla mě taková věc. Ten pod studio mě vůbec nebaví. Šlo by zapojit preamp přímo do zvukovky, použít nějakou softwarovou simulaci boxu, případně nějaké efekty. Jaká zvukovka by to zvládla? Byl by výsledek použitelný? Je to vůbec realizovatelné? Taky bych tu zvukovku používal na nahrávání mikrofonem z boxu, to ale zvládne asi každá. Dík.
Chci se zeptat jake jsou kladene naroky na cpu atd u pc v pripade hrani pres sw typu guitar rig v pripade pouziti externi zvukovky jako napr. ty zakladni Lexicony, aby nrbyla moc znat latence. Dík.
Prodám EHX Germanium OD->pm
dle mych zkusenosti staci stare jednojadrove pentium (na taktu aspon kolem 2Ghz), problem bys mohl mit maximalne se splitnutymi kanaly ktere by se hodne lisily, jinak np
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
jj cpu na desktopu mam single c. 3 ghz, takze to by mela byt pohoda, ale ve spojeni s netbookem by byl uz asi problem
..jeste to zvazim
Prodám EHX Germanium OD->pm
hm, tam by to asi bylo nejlepsi predem vyzkouset, nevylucuju ze to je mozne (treba na nejakou nizsi kvalitu by to urcite slo) ale nejsem si jisty jak to ty slaboucke atomy utahnou
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
GR mi utáhlo i staré 800 MHz Pentium III s 512 RAM a Lexicon Alpha, pokud se tam nenavěsilo nějaké enormní množství efektů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nero píše:GR mi utáhlo i staré 800 MHz Pentium III s 512 RAM a Lexicon Alpha, pokud se tam nenavěsilo nějaké enormní množství efektů.
Tak tak .... mam ověřene, že i na starych pc se to dá zvládnout. nahoře je tlačitko přepiínající kvalitu zvuku (v obou případech High i Low je zvuk obstojný ) a právě na slabších pc je vhodné to dát při vetším množství efektů na Low. s tímto prográmkem mám parádní zkušenosti. Podle mě to na doma fakt nemá konkurenci. doma to napojuju na 5W lampu a parada. latence tam není slyšitelná i s moji integr. zvukovkou (samoz¨řejmě použivam asio kodek) akorát trochu brum no ale na cvičení fakt pecka
ještě by to chtělo ten RIg control
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
Zdravím, chlapy chtěl bych se Vás na něco zeptat.
Přemýšlím jaký aparát koupím (chci lampu) a poslední dny dost vážně uvažuji nad Blackheartem BH-5H. Je to 5W hlavička, chtěl bych to s boxem který má 70W. Chtěl jsem se zeptat, jak to funguje. Když mam hlavu 5W a box 70W tak to znamená, že budu mít hlasitost maximálně 5W (ten box je maximálně do 70W hlavy) ? Nebo budu mít více (kolik ?) ?
Není mi totiž jasné, jak to funguje.
Moc díky, doufám, že mi poradíte.
Přemýšlím jaký aparát koupím (chci lampu) a poslední dny dost vážně uvažuji nad Blackheartem BH-5H. Je to 5W hlavička, chtěl bych to s boxem který má 70W. Chtěl jsem se zeptat, jak to funguje. Když mam hlavu 5W a box 70W tak to znamená, že budu mít hlasitost maximálně 5W (ten box je maximálně do 70W hlavy) ? Nebo budu mít více (kolik ?) ?
Moc díky, doufám, že mi poradíte.
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
bude to mít 5W, výkon aparatury udává koncový zesilovač, Watty uváděné na reproduktorech jsou jejich maximální (myslím že dlouhodobý) příkon - tedy to kolik do nich můžeš pustit.
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo