tak to bych si skoro tipnul že si je špatně zapojil, popř tam někde bude špatně připájený stínění, pokud ty RM nemaj nestíněný vývody.bucenec píše: no mě to předtím nedělalo až po výměně snímačů za RMka.
asi špatné uzemění
Pravidla fóra
Re: asi špatné uzemění
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
Mám problém s brumem. Jsem začátečník, koupil jsem z druhé ruky kombo Laney LX20. Při připojení do sítě poměrně hlasitě brumí i na nízkou hlasitost, brum se s přidanou hlasitostí zesiluje. Při připojení kytary se nic nemění.
Co byste doporučili? Kde hledat chybu? Jsem ochotný se v kombu i povrtat (četl jsem cosi o špatně filtrovaných zdrojích) ale napřed bych tomu rád porozuměl.
Předem díky.
Co byste doporučili? Kde hledat chybu? Jsem ochotný se v kombu i povrtat (četl jsem cosi o špatně filtrovaných zdrojích) ale napřed bych tomu rád porozuměl.
Předem díky.
Zkoušel jsi jiný kabel? Co máš za kytaru? A ještě jedna věc... poslední dobou se stkávám s tím, že to kombíčko bere různý ruchy ze sítě (je-li nějaká podivně udělaná elektroinstalace). Zkoušel jsi ho nekde jinde (u kamaráda, v obchodě,...)