jeee škoda mi už jsme se domluvili s Braniikem a Caroline22 a já to už objednávallframikoin píše:ja bych si to taky asi nedal na svoje Epi SG, ale na Lpecko od Fokusa. sam bych mel ale strach do toho vrtat, takze asi zajdu do hudebnin, jestli jsou schopni to sehnat (prece jenom nechci si objednavat od Bachu veci za 1000) a jestli me to navrtaji. uvidim, ale celkem dost by se me to libilo.
tremolo BACH
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale jo už to mám doma akorát se musím domluvit s Braniikem a caroline22 na předání. Já jsem si to tremolo neobjednával. Já si objednával kobylku s těma válečkama a poslali mi něco jinýhoframikoin píše:furt nic? tak to si teda Bach nedava bacha na dodaci dobu
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nechce se mi zakladat nove tema tak to napisu tady.Budu potrebovat vymenit kobylku na moji Ibanezce,ale nevim kde bych mohl sehnat nahradni...az ted sem teda nasel tuto http://www.bachmusik.com/p131/bn-003/
Co si o ni myslite?Pomer cena/kvalita...kdyz uz budu kupovat,tak nechcu aby to byl sh*t...kdyztak pls napiste nejaky odkaz na jinou,ja sem fakt hledal skoro fsude,ale moc sem toho nenasel
Co si o ni myslite?Pomer cena/kvalita...kdyz uz budu kupovat,tak nechcu aby to byl sh*t...kdyztak pls napiste nejaky odkaz na jinou,ja sem fakt hledal skoro fsude,ale moc sem toho nenasel
Jackson King V
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
Slayer,Megadeth,Exodus,Iron Maiden,Metallica,Judas Priest,COB...METAL
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
Slayer,Megadeth,Exodus,Iron Maiden,Metallica,Judas Priest,COB...METAL
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já si o tom myslím že tohle je na Strata a na Ibadesku potřebuješ Floyd Rose ne???Jaryn píše:Nechce se mi zakladat nove tema tak to napisu tady.Budu potrebovat vymenit kobylku na moji Ibanezce,ale nevim kde bych mohl sehnat nahradni...az ted sem teda nasel tuto http://www.bachmusik.com/p131/bn-003/
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No akurat dnes som si pon bol v Brne (dik Smrtokvitek
). Po dlhej meditacii cestou do Prahy som sa rozhodol, ze radsej nebudem vrtat do gitary sam, ale zverim to gitararovi. Tak potom dam vediet, co s tym spravil, pripadne kam ma poslal 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
-
JOHNY Swamp Inc.
Hele jak seš na tom?
Myslíš, že by jsi mohl nafotit pár fotek jak je to provedený.
A kdybych nebyl moc náročnej a měl jsi scener, obkreslit mi obrys zákaldny i s dírama na šrouby poslat scan toho? rád bych to nějak dostal na to jejich Mahagonový V co tam maj, tak musim vymyslet jak se to tam vejde
)
Díky mockrát!
Myslíš, že by jsi mohl nafotit pár fotek jak je to provedený.
A kdybych nebyl moc náročnej a měl jsi scener, obkreslit mi obrys zákaldny i s dírama na šrouby poslat scan toho? rád bych to nějak dostal na to jejich Mahagonový V co tam maj, tak musim vymyslet jak se to tam vejde
Díky mockrát!
No este som sa k tomu nedostal, cez tyzden som cele dni pre a cez vikend sa mi do toho nechcelo, pripadne som bol tiez prec
To tremolo sa pokusim zajtra nafotit a nejak popisat
To tremolo sa pokusim zajtra nafotit a nejak popisat
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10