učí někdo v Plzni?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
BSaint

učí někdo v Plzni?

Příspěvek od BSaint »

Ahoj, hledám někoho v Plzni, kdo by mě naučil nějaký ty základy. Hraju spíš jen tak z odposlechu, ale ty noty a nějaká ta teorie by se taky hodila.
Dík :arrow:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

To nemáte v Plzni ZUŠku??
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Stoupa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoupa »

jj v Plzni jeden chlápek učí (mimochodem k němu chodim) , ale řikal že poslední dobou už nemá tolik času,přes den že je v práci,večer nějáký ty koncerty atd. v podstatě váhal jestli by vůbec učil mě takže nevim jestli by si uspěl ale můžeš se zeptat. Jmenuje se Daniel Eberle
Baskytara: Schecter Riot 5
Aparát: zesilovač Gallien Krueger 700RB-II + box Gallien Krueger NEO 410 + NEO 115
Efekty: Digitech bass synth, MarkBass Riverbero, EHX Black Finger,MXR M89,Boss bass chorus
BSaint

Příspěvek od BSaint »

Kiwi > no zuška by tu byla, jenže pokud nechci hrát zrovna v orchestru, tak moc na výběr nemám :( Basa by tam šla tak akorát klasická, ale ani tim se nejsem jistá ;)

Stoupa > Díkes moc...zkusim, co se dá dělat. Mě jde prostě jen o to, aby čas od času někdo zkouknul, jesli nedělám voloviny ;)
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

BSaint píše:Kiwi > no zuška by tu byla, jenže pokud nechci hrát zrovna v orchestru, tak moc na výběr nemám :( Basa by tam šla tak akorát klasická, ale ani tim se nejsem jistá ;)

Stoupa > Díkes moc...zkusim, co se dá dělat. Mě jde prostě jen o to, aby čas od času někdo zkouknul, jesli nedělám voloviny ;)
Radsi se zeptej v ty zusce, taky sem si myslel ze to bude u nas tak a kamos co tam chodi basovat tak hraje normalne rock a zadnou klasiku neberou. Navic technicky a znalostma(stupnice, noty, cviceni) pak budes na tom mnohem lip.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

BSaint píše:Kiwi > no zuška by tu byla, jenže pokud nechci hrát zrovna v orchestru, tak moc na výběr nemám :( Basa by tam šla tak akorát klasická, ale ani tim se nejsem jistá ;)
Cože?? Tam se jako neučí baskytara?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
BSaint

Příspěvek od BSaint »

Ragnar píše:Radsi se zeptej v ty zusce, taky sem si myslel ze to bude u nas tak a kamos co tam chodi basovat tak hraje normalne rock a zadnou klasiku neberou. Navic technicky a znalostma(stupnice, noty, cviceni) pak budes na tom mnohem lip.

Hmm, na tom něco bude... No v Plzni jsem na koleji, takže po týhle stránce jí ještě prozkoumanou nemám, ale napravim to. Díky, snad to tam taky takhle chodí :D
BSaint

Příspěvek od BSaint »

KIWI píše:Cože?? Tam se jako neučí baskytara?
Otestuju... snad se mé zdroje mýlili...
Stoupa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoupa »

Mam takovej pocit že v Plzni v Zušce tu basu opravdu neučí,protože právě ten můj učitel o tom něco řikal ,ale už se nepamatuju ...

BSaint - Jinak možná že kdyby ten Eberle neměl čas tak by tě moch dohodit někoho jinýho ... u něj je dobrý že o se snaží se příspůsobit tomu co se ti líbí ... nenutí tě hrát něco jinýho . A ještě já k němu chodím tak jednou za 3 tejdny na hodinku dvě takže žádný že by si to měla něják pravidelně prostě podle domluvy . Nebo si skus hodit inzerát do B & H Music na Americkej možná že se někdo chytne ,nebo se zeptej rovnou tam . Ten chlápek co tam prodává se mi zdál v pohodě . A nebo další možnost zajdi si k Houdkovi do Divadlení ... kámoš k němu chodí na elektriku je dost možný že učí i basu ... no a nakonec je ještě AC music na Pražskej ... nejdřív bych skusil asi štěstí po těch hudebninách :wink:
Naposledy upravil(a) Stoupa dne 7.10.2007 15:50, celkem upraveno 1 x.
Aparát: zesilovač Gallien Krueger 700RB-II + box Gallien Krueger NEO 410 + NEO 115
Efekty: Digitech bass synth, MarkBass Riverbero, EHX Black Finger,MXR M89,Boss bass chorus
BSaint

Příspěvek od BSaint »

Stoupa píše:Mam takovej pocit že v Plzni v Zušce tu basu opravdu neučí,protože právě ten můj učitel o tom něco řikal ,ale už se nepamatuju ...

BSaint - Jinak možná že kdyby ten Eberle neměl čas tak by tě moch dohodit někoho jinýho ... u něj je dobrý že o se snaží se příspůsobit tomu co se ti líbí ... nenutí tě hrát něco jinýho .
Já to přes tejden zkusim vysondovat s tou zuškou a dám vědět;)

Nevim teda ještě jak;), ale zkusim ho nějak zkontaktovat a uvidím. Každopádně moc děkuju, bylo by to fajn.
Stoupa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoupa »

BSaint píše:
Stoupa píše:Mam takovej pocit že v Plzni v Zušce tu basu opravdu neučí,protože právě ten můj učitel o tom něco řikal ,ale už se nepamatuju ...

BSaint - Jinak možná že kdyby ten Eberle neměl čas tak by tě moch dohodit někoho jinýho ... u něj je dobrý že o se snaží se příspůsobit tomu co se ti líbí ... nenutí tě hrát něco jinýho .
Já to přes tejden zkusim vysondovat s tou zuškou a dám vědět;)

Nevim teda ještě jak;), ale zkusim ho nějak zkontaktovat a uvidím. Každopádně moc děkuju, bylo by to fajn.
Ale jak řikam nevidim to moc nadějně u toho Daniela . Spíš opravdu skus ty hudebniny ,hlavně toho Houdka :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na baskytaru, tabulatury“