Výběr kytary z bazaru - strop 10k

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Výběr kytary z bazaru - strop 10k

Příspěvek od brazdil.radek »

Přeji Vám všem hezké odpoledne,
Prosím o radu. Na kytaru hraji asi 3-4 roky a stále mám svou první kytaru - Squier by Fender Bullet Strat :lol: Mezitím jsem si kupoval lampový aparát Peavey Bravo, takže na kytaru už peníze nezbyly. Hrál jsem v kapele druhou kytaru, takže mi to nevadilo, teď však přecházím na sólku kde pochopitelně potřebuju něco lepšího :twisted: no ten pocit z hraní na mé současné není kdovíjaký :roll: Můj cenový strop je 10k Kč, myslím si, že na slušný stroj by to mohlo stačit. Byl bych rád hlavně za nějaké doporučení, po čem se rozhlížet. Styl hraní je různý, zábavovky, vlastní rock-hardrock,punk, punk-rock, občas nějaký heavy, ale žádný death metal nebo grind :D
Zvažoval jsem na Epiphone LP Standard, dycky jsem chtěl vychvalovanou M600, která je však o dost levnější, takže za desítku bych, předpokládám, sehnal už něco lepšího? Strata ani tele nechci, v úvahu přichází superstrat nebo LP. Předem díky za rady a těším se na odpovědi :)
Radek
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr kytary z bazaru - strop 10k

Příspěvek od Kosak »

nazdarek chlape,

namatkou jsem se podival a bazac mi vyplivl tohle PRSo a Ibanezku JS, coz bych za deset tisic asi bazarove risknul, ani jedna z fotek nevypada spatne ale stejne bych ti doporucil osobku ;)

//osobni tip na viteze je Ibanezka
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

U toho PRS SC SE to chce hodně pečlivě vybírat - co jsem měl kusy jak standardního SC, tak Tremonti signature, tak mají strašně nevyrovnanou kvalitu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

kdyby se nahodou povedlo strop prorazit o 1500 tak http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Jestli na to ten prodejce spěchá, tak by ho snad mohl o něco ukecat.
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Kinx píše:kdyby se nahodou povedlo strop prorazit o 1500 tak http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Přeně tak, taky mě hned napadla i kdyby se ukecat nenechal,tak za to přišetření to stojí.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

na druhou stranu tyhle cenovy stropy sam znam, nekdy to proste nejde...nicmene to SG (kdyby to nebyl blbej kus) je dospelej adidas nastroj :)
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

tak s tim sg plne souhlasim (ac nejsem velky fanda stylu sg), to uz je kytara na urovni
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

mrkni na tu mojí japonku co prodávám na tržišri...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“