Baskytara+kombo do 6000

Precission, Jazz, Modern, ...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Re: Baskytara+kombo do 6000

Příspěvek od Pepe »

jarji píše:No písal som tomu pánovy a dohodli sme sa že mi to pošle na dobierku a ak nebudem spokojný tak mi vráti plnú sumu. Myslím že to skúsim.
Nechci tě odrazvat, ale: JEN ABY...
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Durin

Příspěvek od Durin »

jarji píše:No písal som tomu pánovy a dohodli sme sa že mi to pošle na dobierku a ak nebudem spokojný tak mi vráti plnú sumu. Myslím že to skúsim.
Dokud to nebudeš mít někde na papíře podepsaný, tak bych se toho slibu trochu obával. Ono i ten papír by ti byl prd platnej, protože kdybys chtěl k soudu táhnout věc ohledně 6 tisíc, tak by tě vysmáli a musel by sis nejmíň rok počkat. :D
jarji

Příspěvek od jarji »

Tak faj kašlem nato :lol: Určite sa objavia ovela výhodnejšie ponuky
Carpe Diem
Durin

Příspěvek od Durin »

Ale ne, neříkáme ti, abys na to kašlal. Jestli ji chceš, tak ji ber. Jen ti říkáme, že peníze by ti asi dost možná už nevrátil, kdybys chtěl.
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Durin píše:
Dokud to nebudeš mít někde na papíře podepsaný, tak bych se toho slibu trochu obával. Ono i ten papír by ti byl prd platnej, protože kdybys chtěl k soudu táhnout věc ohledně 6 tisíc, tak by tě vysmáli a musel by sis nejmíň rok počkat. :D
Pokud to budeš mít právníkem ověřené tu smlouvu, tak na něj v klidu můžeš poslat exekuci, pokud ti nezaplatí, ale musíš mít doklad od toho, že předmět dostal zpátky... a ověřenou smlouvu :)

Pokud do toho nebude chtít jít... tak od toho ruce pryč
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

a) pokud se na tom dohodli a může to doložit písemně (tedy výpisem z konverzace) i pak to může napadnout
b) právník nic nepodepisuje - to dělá notář a na tohle ho opravdu nepotřebuješ
c) když to nebude chtít vrátit, snad se nic neděje, může ji prodat, ztratí na tom, ale ne tolik
d) nevidím důvod, proč tomu nevěřit
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Durin

Příspěvek od Durin »

Tomas.Tajfun píše: d) nevidím důvod, proč tomu nevěřit
Třeba proto, že lidi jsou svině a udělaj cokoliv, aby se dostali k penězům? :D
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Tomas.Tajfun píše:a) pokud se na tom dohodli a může to doložit písemně (tedy výpisem z konverzace) i pak to může napadnout
b) právník nic nepodepisuje - to dělá notář a na tohle ho opravdu nepotřebuješ
c) když to nebude chtít vrátit, snad se nic neděje, může ji prodat, ztratí na tom, ale ne tolik
d) nevidím důvod, proč tomu nevěřit
Ano, samozřejmě jsem měl na mysli notáře... a notář je právník, ne? :D
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

notář nutně nemusí být "právník". kupříkladu na Magistrátech města jsou zaměstnaní notáři, jenž nemají patřičně právní vzdělání. Notář musí být být alespoň magistr práv, aby si mohl založit vlastní kancelář. Když chce dělat pod někým, stačí mu jeden certifikát.

máte pravdu, jsou dvě možnosti. buď to vyjde a nebo ne. já osobně bych do toho šel, kdyby to bylo pro mne
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Durin

Příspěvek od Durin »

Jako já neřikám, že bych do toho nešel. Jen bych nepočítal s tím, že mi to v případě nespokojenosti vrátí :D
haens

Příspěvek od haens »

No, místo kecání o právnících a nontářích se raději věnujte tématu, tzn. basám, ať tu ze sebe neděláte kašpárky, resp. maňásky... :P
bass: PJ4 + Genz Benz STM600 + Hocke 12
guitar: Fender Pawn Shop 51
vasa13

Příspěvek od vasa13 »

Tak mám stejné dilema, také začínám, hraji punk, ska-punk.
Myslíte, že je dobrá volba Cort Curbow 4? Mohu ho mít teď za celkem dobrou cenu.. Děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“