FOKUS

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Trinitron

Re: FOKUS

Příspěvek od Trinitron »

Zdravím, chtěl bych si koupit od fokuse LP. Mohl by sem třeba někdo nahodit nějaký video na kterým bych viděl tu kytaru v akci ? Nebudu mít totiž možnost zajet k nim do skladu a vybrat si takže to budu muset risknout a objednat přes net. :?
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

A můžeš mi prosím říci, co Ti to video řekne? Kdybys nebyl líný a pročetl fórum, zjistíš, že zrovna kytary Fokus jsou velmi rozdílné a osobní výběr je více než nutný.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Trinitron

Příspěvek od Trinitron »

Atkins píše:A můžeš mi prosím říci, co Ti to video řekne? Kdybys nebyl líný a pročetl fórum, zjistíš, že zrovna kytary Fokus jsou velmi rozdílné a osobní výběr je více než nutný.
Forum mám pročetlý, ale prostě kdybych tam jel, tak v konečný fázi by to dopadlo asi stejně, jako kdybych to objednal přes internet. Jediný, co bych asi poznal, že není v pohodě, jsou takový ty na oko viditelný chyby. Nemám nikoho zkušenějšího kdo by se mnou jel a vybral dobrej kus. Bude to totiž moje první elektrika. A to video, no co na to říct, prostě je to to poslední, co potřebuju vidět, abych do toho na 100% šel. Protože mám strach to objednat a pak zjistit, že by s tím byly jen problémy a ještě než bych začal hrát, tak bych jí musel třeba reklamovat nebo s ní pak možná i zatopit.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Zavolej do Fokusu - připlať dvě stovky, ať Ti vyberou a seříděj dobrej kus! A upřímně: Vídeo Ti řekne úplný kulový, speciálně video z youtube!
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Trinitron

Příspěvek od Trinitron »

A to je dobrej nápad ten telefonát :!: 8) to mě nenapadlo. Jen jestli se zachovaj tržně, nebo si opravdu cení spokojenejch zákazníků. To video možná, že je to vážně asi blbost.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Oba chlapci jsou v pohodě, byl jsem tam několikrát.
Trinitron

Příspěvek od Trinitron »

Atkins píše:Oba chlapci jsou v pohodě, byl jsem tam několikrát.
Tak tohle jsou prostě přesně rady, který člověk potřebuje. Díky moc.
PATdevast

Příspěvek od PATdevast »

No, na fokusky pozor. Můj LP custom od nich se zpočátku jevil jako pohodová kytara, než se mi zhruba po půl roce hraní zkroutil krk. To jsem pak nadával, že jsem si nenechal toho starýho strata (taky fokus), kterej je doteď ok.
Neber život tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Když po půl roce, tak přece není problém reklamovat.
jastud

Příspěvek od jastud »

Přidám svou zkušenost s Fokusem-H. Kytara je S-S-S strat, z druhé ruky za necelý dva tisíce (funglovka cca. 3500) stará zhruba pět let. Koupil jsem ji víceméně jen proto, že stála pár peněz a mi chyběla do trojky LP/Tele/Strat. Když jsem ji zkoušel u chlápka co ji prodával, tak mi přišla taková nemastná, neslaná, ale líbil se mi krk. Doma jsem ji pošteloval, blokl tremolo (ne že by bylo nějak špatný, ale s pákou to neumím) natáhl desítky struny a nestačil jsem kulit oči. I stock snímačema z ní leze příjemný zvuk, náznak twangu tam je. Když jsem na kombu (kopie Blackhearta BH-5) přidal hlasitost tak mě překvapilo jak agresivní strat umí být. Kytara velice solidně ladí, mechaniky chodí dobře, nikde nic nedrnčí, poťáky nechrastí, všechno funguje jak má. Krk je rovný, s větším rádiusem, dobře se na něm benduje, sedí mi v ruce. Není to super nástroj, ale je to kytara, která naprosto vyhovuje mým potřebám domácího brnkálka. Čili velká spokojenost
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Omyl, smazáno.
Naposledy upravil(a) woro90-1 dne 30.04.2011 13:11, celkem upraveno 1 x.
Martin Švehla

Příspěvek od Martin Švehla »

Nechápu kde berete takové informace o kytarách Fokus - H. A kde jste na ně hrál v česku není obchod kam bych kytary prodával kromě mé prodejny v Petrůvkách.Naopak kvalita šla zase o něco nahoru.Některé kytary se dodělávají a upravují přímo u nás včetně laku.Rád Vás jako odborníka uvitám v našem prodejním skladu.Pozor na kopie mé značky jako například focus atd.

S pozdravem Martin Švehla fokuskytary.cz
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Jéžiš, tady je zase ten problém Fokus vs. Fokus-H. Co to občas prodávají v Music City?

edit: Už to vidím, to je ten druhý Fokus. Omlouvám se za dezinformaci. Ona existuje dokonce i značka Focus? :shock:
ošťa

Příspěvek od ošťa »

Fokus byla jedna firma, která se rozdělila na dvě, nebo se pletu? Něco takového jsem kdysi zaslechl.

Každopádně s fokuskytary.cz nemám problém a určitě bych to nikomu nerozmlouval - naopak ...
Martin Švehla

OK v pohodě díky,posílám novinky jak se Vám libí česká práce ?
Přílohy
TeleKfront.jpg
Monterey1.jpg
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Martin Švehla píše:OK v pohodě díky,posílám novinky jak se Vám libí česká práce ?
Jen tak pro zajímavost. Na kolik vyjde ten Hendrix? :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Martin Švehla

Vybraná kytara v česku lakovaná a připravená na míru okolo 14500kč.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pane Švehlo, pořád čekám na Vaši odpověď v jiném threadu:
elektricke-kytary/lp-do-15000kc-t23932-20.html#p426805
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Martin Švehla

Podle toho jak kytara hraje a komu je určena a jeho přaní.Snímače SD Sh1,Sh4,Sh6.
Mechanika Schaller.
jurkarolenc

Příspěvek od jurkarolenc »

Nove kytarky od fokusu vypadaji opravdu nadherne a verim ze tak i hraji, mam starsiho strata z rady kent a ta kytara hraje proste fantasticky!!! jen puvodni Humbucker jsem vymenil za seymour duncan SH-4 a ta kytara hraje lip nez kytary drazsi o deset a vice tisic, panu Svehlovi muzu vyjadrit jen podekovani ze nas trh zahlceny cinskymi a korejskymi kramy obohacuje o vynikajici ceske kytary za rozumnou cenu.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“