Orlík - napodobení zvuku
Pravidla fóra
Re: Orlík - napodobení zvuku
Jen tak mimochodem - nekde jsem videl zivak Orliku z roku cca '91 a Matasek tam hral pres hlavu Orange. Coz teda nechapu (a jeste min chapu, co za strasnej zvuk z toho loudil). Nevim vubec, jeslti to bylo jejich nebo jestli s tim nahravali, ale jsem si jistej, ze jsem to videl
To v mych ocich znamena, ze mohli hrat opravdu takrka na cokoli, protoze v roce '91 tady sehnat Orange musela byt docela p***l.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Taksi představ že za totáče sem moh koupit bednu Orange origo 70 leta: za 2500 od nějakého bicmana dva repra byly potrhané 2 dobré. Banda mi to rozmlouvala že je pokažená a vypadá blbě taková barva no. Vědět co vím dneska 
Pošlu ti ji na mail, ono je u toho takovej plánek přadnastavení efektů, že tam Rock 1,2, British rock, overdrive, fuzz atp... Jakej máš mail?Nero píše:Můžeš mi udělat nahrávku? Udělat z MT2 overdrive považuju za prakticky nemožné.
EDIT: nahraju ti to, až budu mít ten mikrák, tz. příští týden (možná tento, ale to asi ne)
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
- ...EDGE...
OK
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak tak...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
jůů ta letecká pošta je dobrá věc 
už to mám objednaný, pak sem hodím tu ukázku