VHT (a fryette)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Re: VHT (a fryette)

Příspěvek od Fade »

Jsou tím myšleny staré televize OTF? :D
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Andreas11

Příspěvek od Andreas11 »

Když jsou tu lidi, kteří si koupili VHT Special 6, může někdo potvrdit/vyvrátit, zda 6w stačí na hraní s kapelou? Případně po zapojení do boxu 4x10"/4x12" ?

Jaká je "kvalita " - je to srovantelné např. s Fendrem Blues Junior nebo Orange TT15? Nebo když je cena tak nízká, jde o aparát nižší třídy? - Bugera, Kustom,...
Fender Stratocaster, Godin Session
Fender Blues Deluxe
Line 6 POD HD500X
Akustická kytara Crafter+L.R.Baggs M1A
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Andreas11 píše:Když jsou tu lidi, kteří si koupili VHT Special 6, může někdo potvrdit/vyvrátit, zda 6w stačí na hraní s kapelou? Případně po zapojení do boxu 4x10"/4x12" ?
stačí i tak :)

těžko soudit spolehlivost, zas tak dlouho venku nejsou a minimálně my ho tak dlouho nemáme. Kvalitou zvuku bych řekl, že hraje velmi dobře, žádné šméčko

Fender i Orange jsou podle mě dost předražené :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Andreas11 píše:Když jsou tu lidi, kteří si koupili VHT Special 6, může někdo potvrdit/vyvrátit, zda 6w stačí na hraní s kapelou? Případně po zapojení do boxu 4x10"/4x12" ?

Jaká je "kvalita " - je to srovantelné např. s Fendrem Blues Junior nebo Orange TT15? Nebo když je cena tak nízká, jde o aparát nižší třídy? - Bugera, Kustom,...
Když to zapojíš do velkého boxu to podle mě bude stačit s přehledem, samožřejmě s čistým kanálem se můžeš rozloučit, ale zase ta malé lampy kreslí parádně koncem, takže zkreslený bude v pohodě. Uvidíš, že tomu 6W tipovat nebudeš :)
p81

Příspěvek od p81 »

Ide o to, aku hudbu s tym chces hrat. Podla mna na nejaky blues, rock v pohode. ten box by tomu ale urcite pomohol. a nemusel by byt ani 4x12.
Na takuto hudbu je to idealne.

BTW: Prave som na nom dohral doma. Gitara do "C", pred kombom SD1, a z reprakov "Wheeere dooo i hide". Takze ide z toho aj nickelback. :wink:
LP+VHT
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Sorry za neopodstatněný post. Ale předevčírem jsem hrál na 112 kombo pitbulla s US fenderem a bylo to perfektní. Nikdy bych neřekl, že se s nějakým apcem bude tak líbit zkreslení singlů. Perfektní kombíčko.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Latam píše:Sorry za neopodstatněný post. Ale předevčírem jsem hrál na 112 kombo pitbulla s US fenderem a bylo to perfektní. Nikdy bych neřekl, že se s nějakým apcem bude tak líbit zkreslení singlů. Perfektní kombíčko.
Proč neopodstatněný ? To je přece topic ex-VHT/Fryette. :wink:
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

bubucci píše:
Latam píše:Sorry za neopodstatněný post. Ale předevčírem jsem hrál na 112 kombo pitbulla s US fenderem a bylo to perfektní. Nikdy bych neřekl, že se s nějakým apcem bude tak líbit zkreslení singlů. Perfektní kombíčko.
Proč neopodstatněný ? To je přece topic ex-VHT/Fryette. :wink:
Tož že je to jenom takový výkřik. Jinak bylo to určitě ještě staré VHT. Opravdu luxusní zvuk, docela by mě zajímalo, jak to hraje při pokojové hlasitosti:)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Pittbull je jenom staré VHT, AXL nemá koupené know-how, jenom značku a to je dobře. Pitbully mají výborně řešený master, ze začátku hraje dost potichu a pak to pěkně nabírá na koulích.
Byl to pitbull 45 nebo 50/12 ???
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Mám pocit, že 50/12 Jaký je mezi nima rozdíl? Kdybych tohle věděl, když byl ten 210 pitbull na bazaru včetně hardcase asi za 17 tisíc, neváhal bych.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

50/12 nebo taky Classic je jako hlavy pittbull CL, Class A/B ( nejsem si jistý, jestli jde přepnout na Class A, ale u hlavy to jde), EL34 lampy, může mít EQ, a má černý prední panel jako hlavy.
Fourty-five /45 je Class A, EL84, stříbrný panel, reverb, je i jako 2x10,2x12.
Jak byl tehdá ten za nějakých 18 na bazaru, chtěl jsem si pro něj jet, ale objevila se tam pitbull hlava, tak jsem vzal ji. Mezi kombama je to skoro bez kokurence a za takové peníze je to pecka, i těch 25, co tam teď chvilku někdo měl je v pohodě cena. Hodně lidí tyto aparáty nezná, protože je není kde zkusit a nehrají na ně žádné superstar, takže hledači AC/DC, Wylde, Metallica atd.. zvuku po nich nejdou :D :D
p81

Příspěvek od p81 »

bubucci píše:takže hledači AC/DC, Wylde, Metallica atd.. zvuku po nich nejdou :D :D
...Aj ked by kludne mohli...
LP+VHT
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

p81 píše:
bubucci píše:takže hledači AC/DC, Wylde, Metallica atd.. zvuku po nich nejdou :D :D
...Aj ked by kludne mohli...
pravda, pravda...sranda je, že ten kýžený metallica zvuk tam fakt jde najít. V pátek jsme byli ve zkušebně a ten zvuk byl tak podobný, že jsme si to museli i nahrát :D :D
p81

Příspěvek od p81 »

Bezproblemov Kill EM All sound. "Veckovy" ...Justice+Black aj "vystredovany" Death Magnetic. Hrame z kazdeho albumu par songov.
LP+VHT
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

p81 píše:Bezproblemov Kill EM All sound. "Veckovy" ...Justice+Black aj "vystredovany" Death Magnetic. Hrame z kazdeho albumu par songov.
jj Je to to klasické V a štávu to nabere, když je to poslední táhlo na výšky úplně “na krev“ :twisted: S Rectem od mesy se třeba k takovému zvuku ani nepřiblížíš. Rád bych byl ale pořádně vyzkoušel nějakého marka, tam by to mohlo být s EQ taky zajímavé.
p81

Příspěvek od p81 »

tak, tak. Pittbull poriadne ozije, az ked zoslapnes EQ.
LP+VHT
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

p81 píše:tak, tak. Pittbull poriadne ozije, az ked zoslapnes EQ.
A proto používám i já parametrický EQ :) Jde mi tam spíše o to, seřezat nepěkné frekvence a působí to moc dobře.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Andreas11

Příspěvek od Andreas11 »

Dark Axel píše:
stačí i tak :)

těžko soudit spolehlivost, zas tak dlouho venku nejsou a minimálně my ho tak dlouho nemáme. Kvalitou zvuku bych řekl, že hraje velmi dobře, žádné šméčko

Fender i Orange jsou podle mě dost předražené :wink:
Tak doteď jsem hrál na Fender Hot Rod Deluxe, prodal jsem ho a chci něco lepšího. VHT Special 6 Ultra zní podle ukázek pěkně a cena je výborná. Realita - vyzkoušení není teď reálná, protože ho v kytarách.cz nemají. Oproti Hot Rodu bych šel asi o krok zpět. Asi bude lepší se poohlédnout po něčem jiném.
Fender Stratocaster, Godin Session
Fender Blues Deluxe
Line 6 POD HD500X
Akustická kytara Crafter+L.R.Baggs M1A
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

podle mně nesrovnatelné aparáty už jen rozdílnou koncepcí a výbavou :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
gp50

Příspěvek od gp50 »

Wohma píše:Ten Pittbull za 30 na bazaru je velmi velmi lakavy :) Nejaky Brnak ho asi nema, coz?
Přesně ten mi teď stojí ve zkušebně :).
Přílohy
167748_1427362303105_1804258465_769866_1097201_n.jpg
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“