Žel bohu musím řecť, že absolutně nevíš o čem mluvíš... Krabka mezi gitarou a PC neslouží k temu, abys do PC přiváděl zvuk zkreslený nějakým efektem, ale jen a pouze získal nezkreslený a nijak nezesílený nízkoimpedační signál. Zkreslení, zesílení a simulaci různých aparátků si vyrobíš v PC pomocí vst pluginů. A to se bavíme pořád o frí varech a o nahrávání do PC na amatérské úrovni. Profík sáhne po profi pluginech a možnosti simulací jsou ještě větší...Wohma píše:Technicky sice nic nebrani, jenze ten zvuk bude u vetsiny efektu pekne hnusnej... Prave proto, ze ty bezny behringerovsky DI boxy maji simulaci boxu v sobe, tak jsem to zgeneralizoval, kazdopadne pokud nekdo chce mit peknej zvuk takovej, jakej mu leze z ampu, tak se bez simulace boxu neobejde... At uz na multaku nebo jako externi simulator boxu [potazmo DI box]. Na druhou stranu u nekterych krabicek neni moc co zkazitxalatan píše:vetsina efektovych krabicek ma dnes nizkoimpedancni vystup tqakze nic nebrani primemu napojeni do vstupu
Digitální náhrávací zařízení
Pravidla fóra
No to je presne ta vec, kterou ja delat nechci, protoze mi to prijde pomalu jako delani elektronicke hudby... A jestli chces tvrdit, ze profik vzdycky vsecko nasimuluje na kompu, tak nevim, na koho se hodi invektivy, ze nevi, o cem mluvi
Ja od zacatku mluvim o nahravani 'hotovyho' zvuku do pocitace, zadny vst simulace...
a btw, pokud chces nahravat nezkresleny kanal s vhodnou impedanci vuci line-inu, tak je lepsi to zapojit pres nejaky Behringer MIC100, stejne budes neco podobnyho potrebovat, pokud budes chtit nahravat vokaly... [Teda pokud nehrajes grindcore a nenahravas to na mikrofonni vstup na zvukovce] Bude tam jednoznacnej posun v dynamice, protoze ten MIC100 je lampovej...
a btw, pokud chces nahravat nezkresleny kanal s vhodnou impedanci vuci line-inu, tak je lepsi to zapojit pres nejaky Behringer MIC100, stejne budes neco podobnyho potrebovat, pokud budes chtit nahravat vokaly... [Teda pokud nehrajes grindcore a nenahravas to na mikrofonni vstup na zvukovce] Bude tam jednoznacnej posun v dynamice, protoze ten MIC100 je lampovej...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tož to pardón, to sem nepochopil, ale dyk si tady mluvil o integrovanejch zvukovkach a ASIO4all...Wohma píše:No to je presne ta vec, kterou ja delat nechci, protoze mi to prijde pomalu jako delani elektronicke hudby... A jestli chces tvrdit, ze profik vzdycky vsecko nasimuluje na kompu, tak nevim, na koho se hodi invektivy, ze nevi, o cem mluviJa od zacatku mluvim o nahravani 'hotovyho' zvuku do pocitace, zadny vst simulace...
Vsak integrovana zvukovka a ASIO4ALL nevylucuje nahravani pres mikrak
A s tim Behringerem to fixni idea je, ale dost opravnene rekl bych
A btw netvrdim, ze VST veci jsou jen pro DJe, ja osobne si myslim, ze Amplitube simuluje natolik kvalitne, ze pri trose stelovani by vetsina lidi nepoznala rozdil mezi nahranym originalem a simulaci.... Ale jde mi o to remeslo
Radsi delam veci 'poctive' 
A btw netvrdim, ze VST veci jsou jen pro DJe, ja osobne si myslim, ze Amplitube simuluje natolik kvalitne, ze pri trose stelovani by vetsina lidi nepoznala rozdil mezi nahranym originalem a simulaci.... Ale jde mi o to remeslo
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Kdyz chcu poslouchat svoje nahravky, taxe bez teho Behringera docela dobre obejdu a imho je uplne fuk jestli signal z kytary zpracuje elektronika v kombu+efektorovych krabkach nebo digitalni proces v pocitaci, vysledek je/muze byt podobny nebo dokonce stejny, malokdo ma tak dokonale ucho, aby to poznal...Wohma píše:Vsak integrovana zvukovka a ASIO4ALL nevylucuje nahravani pres mikrakA s tim Behringerem to fixni idea je, ale dost opravnene rekl bych
![]()
A btw netvrdim, ze VST veci jsou jen pro DJe, ja osobne si myslim, ze Amplitube simuluje natolik kvalitne, ze pri trose stelovani by vetsina lidi nepoznala rozdil mezi nahranym originalem a simulaci.... Ale jde mi o to remesloRadsi delam veci 'poctive'