Takv tom případě mám novou.
Hezký den
Tobě taky, nicmene neni o cem mluvit, krom tebe nevidim nikoho, kdo by LP custom mel, takez zbytek jenom slinta (vcetne meDark Fender píše:Tak koukám, že diskuze o Customech vychladla,ale je to pochpitelné, protože to asi nejsou kytary pro širokou veřejnost![]()
Přeji všem hezký zbytek velikonoc
Tos pohodicka, to neni ani potreba forum, staci ICQSlimy píše:Ještě Tonda má R59, ne? Tak jedině ve dvou pokecat
Podle toho, co se o tý jeho kytaře píše, by to měl být ročník 1959, tzn.tělo z jednoho kusu mahagonu, čili bez topu. Ten krk mohl nejspíš někdo před ním zbrousit ..Kinx píše: ... zajimavyho customa ma Radim Hladik, ma hodne tenky krk (asi nejtenci co jsem na LP zatim videl) a nema volute (aspon co si pamatuju). jinak to vypada jako norlin. Pan Hladik rikal ze si mysli ze to je "splacanina" z vice obdobi, ze telo je z padesatych a krk z sedesatych nebo tak nejak, nicmene myslim ze ma javorovy top ale nezda se ze by to byl pancake (po tolika letech by byl videt lem spoje ne?). fakt zvlastni kytara.
Hladík má '59? Tak že by první můj Custom, na který jsem si šáhnul, byl rovnou '59Tonda píše:Podle toho, co se o tý jeho kytaře píše, by to měl být ročník 1959Kinx píše: ... zajimavyho customa ma Radim Hladik