Seymour Duncan

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
vallach

Seymour Duncan

Příspěvek od vallach »

Ahoj, chci na scou ibanezku koupit novy snimac ke kobylce od Seymour-Duncan buď Sh 4 nabo Sh6
Poradte co se vice hodi na rock, bigbeat, rock'n'roll

Díky
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Re: Seymour Duncan , jaký?

Příspěvek od Abu »

Hlasuju pro SH-4. Ta 6ka je podle me uz moc silna a temna.
Hraju výhradně na šrot.
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

Abu píše:Hlasuju pro SH-4. Ta 6ka je podle me uz moc silna a temna.
+1
O sh 4 je už něco aj tady : snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/s ... lit=sh%204
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

SH4, pokud SD
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
luckyduck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luckyduck »

Taky hlasuju pro SH4 - mam tenhle snimac u kobyly na LP Epi a jsem hodne spokojenej, umi to vykouzlit krasnej kulatej ton.
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
huxd

Příspěvek od huxd »

Taky se chystám přesnímačovat svého Ibaneze a zrovna je na kytarách.cz na tyto snímače sleva http://kytary.cz/seymour-duncan-sh-4-je ... /HN086466/, tak snad ho do konce srpna stihnu koupit.
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
vallach

Příspěvek od vallach »

huxd píše:Taky se chystám přesnímačovat svého Ibaneze a zrovna je na kytarách.cz na tyto snímače sleva http://kytary.cz/seymour-duncan-sh-4-je ... /HN086466/, tak snad ho do konce srpna stihnu koupit.

Jj tak díky, asi ho objednam z kytary.cz, do konce srpna casu dost
A je nejaky rozdil mezi snimacem pro kytaru s pevnou kobylkou nebo tremolem? mam tremolo, ale nepouzivam ho)
Amid

Příspěvek od Amid »

Pro kytary s tremolem je tu trembucker, neboli SD tb-4. Je to věc spíše estetická. Jestli dáš na kytaru s tremolem trembucerk, nebo ne, tak na zvuk to nebude mít žádný vliv.
Lukus

Příspěvek od Lukus »

No neni to jen esteticky rozdil, verze pro tremola je nizsi a ma jinak umistene polove nastavce, aby byly presne pod strunami. I kdyz ted si nejsem jisty jestli to neplati jen pro floyd.
Bach LP (SD SH-1 59'/SD SH-4)
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mmjuz mrňůz 4W, JCM800 kopie
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
Amid

Příspěvek od Amid »

Lukus píše:No neni to jen esteticky rozdil, verze pro tremola je nizsi a ma jinak umistene polove nastavce, aby byly presne pod strunami.
Praxe: Na své kytaře s tremolem mám obyčejný humbucker SD sh-4. Ano, basové struny A a E jsou mimo pólový nástavec, ale i přesto snímač snímá chvění strun tak, jak má. Na zvuku to vůbec neubírá...
vallach

Příspěvek od vallach »

Amid píše:
Lukus píše:No neni to jen esteticky rozdil, verze pro tremola je nizsi a ma jinak umistene polove nastavce, aby byly presne pod strunami.
Praxe: Na své kytaře s tremolem mám obyčejný humbucker SD sh-4. Ano, basové struny A a E jsou mimo pólový nástavec, ale i přesto snímač snímá chvění strun tak, jak má. Na zvuku to vůbec neubírá...
takze je to vlsatne jedno, ktery si objednam, zvuk na kvalite tedy neztraci, jo?
Lukus

Příspěvek od Lukus »

Je to mozne, sice by to mohlo zpusobovat dost vyrazne zkresleni ale jasne, mozne to je, sam jsem to nezkousel. Jen jsem chtel upozornit ze to jedno neni, at pak nejsou problemy.
Bach LP (SD SH-1 59'/SD SH-4)
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mmjuz mrňůz 4W, JCM800 kopie
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
Amid

Příspěvek od Amid »

Samozřejmě nechci radit naslepo. To je pouze moje zkušenost, já jsem prostě žádny defekt nezaznamenal. Klidně kup ten trembucker. Myslím, že cenově je na tom stejně jako obyčejný hambáč.
vallach

Příspěvek od vallach »

Jasně , cenově se ted lisi myslim jen o 200 kc, takze vemu ten trembucker.

Rozměry jsou predpokladam standartni
§Díky
Halfordek

Příspěvek od Halfordek »

Ahoj. Na bazaru je SD TB6 Distortion... tudíž veze pro tremola. No,ale já na LP tremolo nemám :) Můžu to tam nacpat normálně (tím myslím aby to hrálo) a nebo smůla a mám počkat na klasiku? Děkuji.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Klidně to kup, pokud netrpíš OCD a nebude tě moc rozčilovat, že ti struny plně nelícují s pólovými nástavci. Hrát to bude.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Halfordek

Příspěvek od Halfordek »

Co je OCD? :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

http://cs.wikipedia.org/wiki/Obsedantně ... ní_porucha

:wink:

Sakra, fórum se s tím nějak neumí poprat... Prostě si to skopíruj do browseru.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
seba330
Bandzone: bude

Příspěvek od seba330 »

mam strata od squiera HSS a chci postupne vymenit snimace (vsechny) - pocinaje Hunbackerem...
chtel bych od SD nejakej co nejvic univerzalnejsi snimac, pokud to jde, hraji blues, jazz, ale i hard rock a squieracky snimace se mi uz zvukove nelibej, poradite?
diky
Cort C4H (EMG MMTW, EMG MMTW)
Cort gb15

Squier by Fender Affinity Fat Strat HSS (kdo by měl zájem, PRODÁM za 3000!!)
mlíko

Příspěvek od mlíko »

pokud jses plně rozhodnutej pro ducany tak za mě SH4 zahraješ na to všechno
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“