Bicí při rozbalení

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tom.batoh

Bicí při rozbalení

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím,
jak jste nejspíše všichni pochopili, mám v plánu si pořídit nové bicí řady Select Force od Sonoru. Ale protože to je nová řada, tak v Audioteku, kde mám slevu, stanovili dostupnost na červen ne-li později. :cry: A tak jsem se Vás chtěl zeptat, jaký je zprávný postup při rozbalování bicích. Já vím jen o tom, že blány si mají před prvním hraním sednout na korpus, tak bych chtěl nějak stručně vylíčit, jak to probíhá. A pokud znáte něco podobného, co se provádí před prvním hraním. SEM S TÍM. :D Děkuji
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Bicí při rozbalení

Příspěvek od Monikad »

Žádná věda...bubny rozbalíš z krabic, smontuješ a pak naladíš. :lol:
Doporučila bch tedy osadit alespoň hrací nějaké "normální" blány, ne převozky co pravděpodobně k sedě dostaneš...... co se týče toho sednutí, tak doporučuji blány na buben napnout a rovnoměrně utáhnout poměrně dost...pak to třeba přez noc (nebo pár hodin) nechat v klidu a až potom povolit a ladit buben za bubnem...... :wink:

Jiné doporučenímě ani snad nenapadají....snad jen hodně zdaru s novou sadou!! :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Joe86

Příspěvek od Joe86 »

K těm blánám...pokud budeš kupovat bicí z drumcenter.cz, tak myslím, že jsem tam někde četl, že k bicím dávají automaticky nějaké lepší blány (aby to už bylo kompletní a bubeník nemusel nic dokupovat)...nechci kecat, ale však to zjistíš nebo se doptáš... 8)
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Joe86 píše:K těm blánám...pokud budeš kupovat bicí z drumcenter.cz, tak myslím, že jsem tam někde četl, že k bicím dávají automaticky nějaké lepší blány (aby to už bylo kompletní a bubeník nemusel nic dokupovat)...nechci kecat, ale však to zjistíš nebo se doptáš... 8)
není to jen o DRUMcentru.... 8)
NĚKTERÉ sady a NĚKTEŘÍ dealeři takhle skutečně jednají. NĚKTERÉ sady NĚKTERÉ značky mají také osazení nvé sady nějakou lepší blánou, než obligátní sh*t převozkou, už od výrobce. :idea:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“