Levná kytara pro začátečníka
Pravidla fóra
Re: Levná kytara pro začátečníka
Jen do toho. Možná to bude i hrát.
Jinak výstup dole má obrovské množství kytar - skoro bych řekl, že jsou v převaze (pokud nehraje půlka světa na Straty nebo třeba Flying V).
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Dobrá rada nad zlato. 
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
jo s tim souhlasim, ale štve mě že už kvůli tomu kupuju už čtvrtej kabel. koupil jsem si rockable úhlovej(dokonce pozlacenej) a hned druhej den už nepřenášel signálBummer píše:Jen do toho. Možná to bude i hrát.Jinak výstup dole má obrovské množství kytar - skoro bych řekl, že jsou v převaze (pokud nehraje půlka světa na Straty nebo třeba Flying V).
ještě jsem si k tomu koupil 6 trsátek značky george dennis, to je moje oblíbená značka

Nesmíš si ty konce kabelů opírat o židli, pokud hraješ v sedě. V opačném případě nevidím důvod, proč by se měl trošku slušnější kabel jen tak zničit. Sám mám výstup dole a za dobu, co hraju, jsem zničil jen jeden kabel a to byl nestíněnej sh*t, co jsem dostal ke kytaře. Ten navíc odešel tak nějak sám - ani jsem ho pořádně nepoužíval.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
první kabel byl u kytary, ten jsem právě zničil když ho opírel o židli, takže se doslova zlomil - takže šunt. vydal jsem se tedy do elektra, kde neměli 6,3 kabel. jen 3,5. tak ty pány napadlo, že by vzali dvě redukce z 3,5 na 6,3 a dali mi tedy ty dvě rudekce a jeden 3,5 kabel. tak mě to bylo jedno, hlavně aby to hrálo. jenže ty redukce se časem nějak rozbily.samec se nechtěl držet v samici. takže výhoz. koupim si ten úhlovej rockable, ten si raději nechám. čekám až mi přijde přímej rockable. doufám že to bude poslední
. že mě to práve celkem štve, že kámoš má tensona stratocastera, který ten výstup má právě na desce a kabel nikdy ještě neměnil. a to hraje 1 a půl roku.

Neměli kabel s 6,3 jackem?! Určitě jsi byl v hudebninách? 
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Bummer píše:Neměli kabel s 6,3 jackem?! Určitě jsi byl v hudebninách?
vydal jsem se tedy do elektra
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Ou jé...
Je toho na mě nějak moc... To ten konec semestru... 
ten tenson je dobrej dobře se mi na něj hraje ale nějak se mi nelíbí

Zdravím,
jsem uplný začátečník a chtěl bych se začít učit, styly hard rock;rock;punk a okrajově metal
už jsem hledal a koukal do témat, chci se zeptat na názory a případné alternativy k
Cort zenox Z42 http://kytary.cz/cort-zenox-z42/HN103299/
Epiphone G310 http://www.audiotek.cz/product-16259-ep ... g310-ebony
(cort by měl být univerzálnější - rozepínání snímaču??)
a ještě jestli by se na ty styly víc hodilo H-H nebo H-S-S (ale HSS strata v podobné cenové relaci bez tremola jsem nenašel
)
Díky
jsem uplný začátečník a chtěl bych se začít učit, styly hard rock;rock;punk a okrajově metal
už jsem hledal a koukal do témat, chci se zeptat na názory a případné alternativy k
Cort zenox Z42 http://kytary.cz/cort-zenox-z42/HN103299/
Epiphone G310 http://www.audiotek.cz/product-16259-ep ... g310-ebony
(cort by měl být univerzálnější - rozepínání snímaču??)
a ještě jestli by se na ty styly víc hodilo H-H nebo H-S-S (ale HSS strata v podobné cenové relaci bez tremola jsem nenašel
Díky
podívej se na hudební bazar. kromě kytary potřebuješ kombo, které můžeš najít na bazaru, možná i kvalitní když budeš mít štěstí. kytara ale taky dost žere prachy, i když jsem bral to nejlevnější, co jsem na kytary.cz mohl sehnat, a stejně mi sežrala +3000. říkám ta nejlevnější. koupil jsem si axl headliner + marshall ms-4(stydím se to psát
) a hle - 2600 pryč. kombo hrálo příšerně, normální chrastítko. koupil jsem si efekt danelectro fab metal, což už byly rovné 3000. pak jsem si koupil kombo za pouhých 290 kč, někdo totiž zavíral hudebniny. hraje slušně, takže to jsem měl i štěstí. pak ještě kabely, popruh, struny, stojan, obal. a zas to nejlevnější. nechci tě strašit, jestli máš dostatek finančních prostředků, možná to nebude zas problém.
určitě si počkej na rady od nera, woro90 a dalších.
taky se podívej sem. elektricke-kytary/jak-vybrat-a-koupit-k ... 16991.html
určitě si počkej na rady od nera, woro90 a dalších.
taky se podívej sem. elektricke-kytary/jak-vybrat-a-koupit-k ... 16991.html

jo promiň zapomněl jsem napsat že ze začátku plánuju hrát určitě přes PC, kombo budu případně řešit až časem. a bazaru taky moc věřit nechci, radši bych něco nového.. jinak díky 
no, já jsem tak trochu začátečník, ale určitě si počkej na zkušenější.

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Today is your happy day... Pokud koukáš na Zenoxe, což je relativně slušná volba, napiš na inzerát DL-ovi
trziste/p-cort-evl-z2-rm-pickups-t24604.html
Rozhodně na tom neproděláš.
trziste/p-cort-evl-z2-rm-pickups-t24604.html
Rozhodně na tom neproděláš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Nero měl tu kytaru v ruce, takže určitě nějaký obrázek má. A komu věřit v těchto tvrdých dobách, když ne Císaři?PHrag píše: bazaru moc věřit nechci
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
Dík za nabídku. Ne že bych vám nevěřil - to opravdu v žádném případě, ale prostě jí chci mít novou (navíc jsem Pražák a svěřit to poště/kurýrovi bych si nedovolil).. asi blbost každého začátečníka
. Z42 čerstvě objednaná, už se těším
-
arcilucifer
Typické, asi tím musíš projít.prostě jí chci mít novou
zkus si zahrát na nové kombo např. za 2000 a pak zkus něco třeba za 6 tis. možná pak budeš mít jiný pohled na bazar. stejně tak poznáš rozdíl v relaci 10 000 a 30 000. já vydělávám a můžu říct, že super kup na bazaru = super šetřička vaty (měl jsem 7 elektrických kytar a dodnes mám dvě španělky a pouze jednu z nich jsem si koupil novou = 1:9 X a to vydělávám). zas na druhopu stranu někdo ty krámy musí kupovat i nové, aby to ostatní koupili z druhé ruky levněji a mohli pokračovat v nákupu dál, protože jim ještě zbudou peníze třeba na nový efektPHrag píše:jo promiň zapomněl jsem napsat že ze začátku plánuju hrát určitě přes PC, kombo budu případně řešit až časem. a bazaru taky moc věřit nechci, radši bych něco nového.. jinak díky