Vyvážení SG

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Vyvážení SG

Příspěvek od Nero »

To opravdu nemusíš řešit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
dr.MENGELE

Příspěvek od dr.MENGELE »

napadol ma jednoduchý sposob.vzadu na volnú dierku na popruhu prevleč kus povrazku na koniec daj karabinku a pricvakni si ju pri hraní o poutko na džinach.a je vymalovano bez vrtania a odlievania olova.a funguje to troch ako poistka proti pádu gitary
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
Buldokill

Příspěvek od Buldokill »

dr.MENGELE píše:napadol ma jednoduchý sposob.vzadu na volnú dierku na popruhu prevleč kus povrazku na koniec daj karabinku a pricvakni si ju pri hraní o poutko na džinach.a je vymalovano bez vrtania a odlievania olova.a funguje to troch ako poistka proti pádu gitary
Už mě napadla spousta kravin, ale tohle ještě ne :) To jako ta karabina připnutá ke kalhotám zabrání tomu, aby kytara nepadala na hlavu? :roll:
Gibson SG-SFWCH

kombo: Roland Cube

Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Jo. Ale bude to tahat za kalhoty, což je ještě horší.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Obrázek
dr.MENGELE

Buldokill píše:
dr.MENGELE píše:napadol ma jednoduchý sposob.vzadu na volnú dierku na popruhu prevleč kus povrazku na koniec daj karabinku a pricvakni si ju pri hraní o poutko na džinach.a je vymalovano bez vrtania a odlievania olova.a funguje to troch ako poistka proti pádu gitary
Už mě napadla spousta kravin, ale tohle ještě ne :) To jako ta karabina připnutá ke kalhotám zabrání tomu, aby kytara nepadala na hlavu? :roll:
moja sg sice neprepada ponevač je s mahagonu a váži aj bez olova 10kilo ale skus to otestovat sam ja som to skusil len kusom sucheho zipu co mám na kable a gitara sa ani nehne.jak primitivní.ale jak účinné!
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
dr.MENGELE

woro90-1 píše:Jo. Ale bude to tahat za kalhoty, což je ještě horší.
samozrejme nemože potom tlačit krk rukou k zemi inač to bude fungovat ako kšandy.a tiež sa s tym nedaju robit tie malmstínovské opičky ked ti gitara lieta okolo celého tela
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

dr.MENGELE píše:
moja sg sice neprepada ponevač je s mahagonu a váži aj bez olova 10kilo
Tak to asi ne...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Buldokill

Příspěvek od Buldokill »

Nero píše:
dr.MENGELE píše:
Tak to asi ne...
člověče, to máš to SG nejspíš nějaký model "Heavy metal" :shock: , jestli váží 10kg. To moje je taky z mahagonu, ale váží 3kg . Buď to nemáš z mahagonu, nebo jsi se lehce uťápnul v odhadu hmotnosti :)
Gibson SG-SFWCH

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Leda, že by to SG, mělo tak 2 - 3 krát větší objem a ještě bylo z vodou hodně nacucaného mahagonu :mrgreen:

PetrPeter 1975 - 2008
Buldokill

Příspěvek od Buldokill »

Nero píše:Leda, že by to SG, mělo tak 2 - 3 krát větší objem a ještě bylo z vodou hodně nacucaného mahagonu :mrgreen:
Ono taky je důležité, jak kde mají těžké kilogramy :lol:
Gibson SG-SFWCH

dr.MENGELE

Buldokill píše:
Nero píše:
dr.MENGELE píše:
Tak to asi ne...
člověče, to máš to SG nejspíš nějaký model "Heavy metal" :shock: , jestli váží 10kg. To moje je taky z mahagonu, ale váží 3kg . Buď to nemáš z mahagonu, nebo jsi se lehce uťápnul v odhadu hmotnosti :)
TAK JASNE ŽE TO BOLA NADSÁZKA.ALE ZASA JE FAKT ŽE POKIAL MOŽEM POROVNAT GITARY CO SOM MAL V RUKACH TAK VÁHOU SA MI ZDALA ZROVNATELNA JEDINE ORG LES PAUL ZAK WILDE.TA JE TIEŽ PEKNE TAŽKÁ
Regular John

Příspěvek od Regular John »

10 kilo váží kulomet M60 a ne kytary :D
Můj SG Standard je nejlehčí kytara, kterou jsem kdy měl v ruce a o nějakém přepadávání nemůže být ani řeč.
dr.MENGELE

Regular John píše:10 kilo váží kulomet M60 a ne kytary :D
Můj SG Standard je nejlehčí kytara, kterou jsem kdy měl v ruce a o nějakém přepadávání nemůže být ani řeč.
požičiam si od starej váhu a skusim odvážit ešte som to neskušal.inač ja gitaram co su jak períčko nejak neverim a nesedia mi.jasne je to len moj pocit ale tym sa snad riadime pri gitarach všetci.na kráme by som si niekedy aj nejaku gitaru kupil co sa mi páči ale ked ju chytnem a važi par deka nejak mi to nepríde,,poctivý"berte to ako moju úchylku nie že vam to vnucujem ako svatu pravdu
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

podivna uchylka :D

stary LP jsou pomerne lehky a to jsou to pravdepodobne nejlepsi kytary na svete...
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Váha Gibson sg se pohybuje +- kolem 3-3,5 kg.
dr.MENGELE

citizen.one píše:podivna uchylka :D

stary LP jsou pomerne lehky a to jsou to pravdepodobne nejlepsi kytary na svete...
no tak je vela ludí co si omlatia gitaru alebo si takú kupia a prisahaju že jedine to je dovod prečo tak dobre hraju čo je s logického pohladu nezmysel ale ked maju taky pocit nemožeš polemizovat nie?
dr.MENGELE

arcilucifer píše:Váha Gibson sg se pohybuje +- kolem 3-3,5 kg.
ja viem.ale moja je nie org.ale handmade preto sa musel držat mojich úchylnych nápadov:)na dlžku ma meter 2oktavový krk jak poleno(ibanezam nefandim)telo jak to tu meriam v strede 6cm tremolo ..to váhu oproti org dost navýši
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

strede 6cm
to je jednou tolik co sg, tak už ty váze začínám rozumět.
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

dr.MENGELE píše:
citizen.one píše:podivna uchylka :D

no tak je vela ludí co si omlatia gitaru alebo si takú kupia a prisahaju že jedine to je dovod prečo tak dobre hraju čo je s logického pohladu nezmysel ale ked maju taky pocit nemožeš polemizovat nie?

nj, tak je to samozrejme o pocitu, ale ten nikomu predat nemuzes, na rozdil od trochu objektivnejsiho hodnoceni nastroje podle ,,otevrenejsich'' faktoru, ktere jsou vicemene patrne vsem potencialnim uzivatelum.

ja mam treba zkusenost opacnou, vetsinou cim lehci kytara -> rezonantnejsi -> lepsi, ale neni to teda pravidlo, spis co jsem se setkal, zase ty kytary mivaly o neco min basu. Treba SG co mam ted a asi navzdy mit budu jestli me o to nejakej pracovitej corkar nepripravi, vazi docela dost a zvukem je spis LP nez SG, resp je tlustsi nez LP nebo ES335...zatim asi celkove nejtlustsi zvuk a hned za tim v zavesu PRS. ES je naopak u krku velmi tlusty a u kobyly rekl bych dost tenky, porad resim jestli to nemuze byt i snimacem nebo nejakou soucastkou ktera ztratila sve hodnoty...ale asi to tak spis je a ja se s tim trochu hur srovnavam...kdyby to bylo po mym, tak u kobyly tlustej zvuk s dostatkem vysek a u krku jeste tlustsi taky s dostatkem vysek, no ale zatim jsem na to mel stesti jen u SG a docela to PRS, pricemz teda obe jsou docela tezky a ostatni kytary uz zas tak ne, LP to v sobe ma taky, ale trochu mi vadi konstrukce komorova, ted to zpetne strasne moc v tom zvuku slysim, jak jsem poridil ES. Naopak tele co mam je dost lehky a i kdyz je pekne perkusivni, tak je celkove dost tenky, ale zase ne nejak neunosne...

no a uz pisu temer offtopic a este mi u toho padaj vika, tak radsi slus :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“