Dobrý den,
chtěl bych si pořídít párový kabel. Předpokládám, že budu zvučit většinou soukromé akce maximálně 3x do roka, proto se mi nechce investovat do páráku 15000,- Prošel jsem forum a dočetl se, že Adam hall (30 m, 16 párů) je docela obstojný..o ssnake jsem nic moc nenašel. Proto bych se chtěl zeptat jestli je někdo schopný je porovnat...v ceně moc rozdíl není tak nevím čeho se chytit..
Děkuji za rady..
Párový kabel Adam Hall x SSnake (thomann.de)
Pravidla fóra
Re: Párový kabel Adam Hall x SSnake (thomann.de)
Bude to velmi podobne, Ssnake je myslim Thomannovska znacka a ty jejich veci jsou v dane cenove relaci docela kvalitni. Kdovi, jestli to nefrci ze stejne tovarny jako Adam Hall 
Pokud chces zkusenosti uzivatelu, zkusil bych forum zvukarina.cz, tam se treba nekdo najde, kdo Ssnake mel nebo ma.
Pokud chces zkusenosti uzivatelu, zkusil bych forum zvukarina.cz, tam se treba nekdo najde, kdo Ssnake mel nebo ma.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
-
Johnnnnnnnnnny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Párový kabel Adam Hall x SSnake (thomann.de)
jo souhlas s wohmou, ale teda bohužel s kabelama sssnake nemám dobrý zkušenosti. Mám teda jen XLR-XLR kabely, ale kupoval jsem jich 7 (ještě k tomu to nebyly ani ty nejlevnější) a po roce už fungoval na 100% jen jeden. A to jsem je ani moc nepoužíval.
Rockcable by warwick je podobnej sh*t, ale docela v pohodě jsou kabely BESPECO a ani nejsou tak drahý.
Rockcable by warwick je podobnej sh*t, ale docela v pohodě jsou kabely BESPECO a ani nejsou tak drahý.
ať to šlape!