Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Ale je nějakej levnej,protože jsem přesně takovej strat scháněl-ze 70-tak vím,že ceny moc ve světě nepadaly pod 70 táců.P5esně jsem šel po tyhle barevný kombinaci,ta je na nejhezčí-černý tělo komplet a javor krk
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Á no tak alespoň to vypadá, že mám vybraný vkus.
Ale je fakt nádherná. Jednou takovou musím mít. Takže to máme... Tenhle strat, Flying V, ESP Eclipse, Ibanez Destroyer, nějakýho starýho superstrata HSS..... To abych si nepořizoval rodinu.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to mám takto rozepsat já, tak to bude následující:
Caparison TAT Special Trans.Black
Nějaký S-S-S Fender stratocaster nejlépe kolem 96 let
Elektroakustiku GIBSON J-185 EC VS
FENDER Jim Root Telecaster (vím, že signature je zbytečně předražený, ale ta kytara je nádherná)
ENGL E650 RITCHIE BLACKMORE
ENGL E212V
Kdo mi půjčí

A vozit to chci v tomhle

Caparison TAT Special Trans.Black
Nějaký S-S-S Fender stratocaster nejlépe kolem 96 let
Elektroakustiku GIBSON J-185 EC VS
FENDER Jim Root Telecaster (vím, že signature je zbytečně předražený, ale ta kytara je nádherná)
ENGL E650 RITCHIE BLACKMORE
ENGL E212V
Kdo mi půjčí
A vozit to chci v tomhle
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
hej primo jeslti chci nekdy auto tak dodavku a jestli dodavku tka tuhleWocass píše:
A vozit to chci v tomhle
tady se to jmenuje VAŠE SNY? UMĚT HRÁT 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ta je prostě bezkonkurenční a dokonaláMcKozias píše:hej primo jeslti chci nekdy auto tak dodavku a jestli dodavku tka tuhleWocass píše:
A vozit to chci v tomhle
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ano ano..proste nizke, siroke....jne to tu sehnat 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ee, na něco si zapomněl - na VW Transporter!Wocass píše:Ta je prostě bezkonkurenční a dokonaláMcKozias píše:hej primo jeslti chci nekdy auto tak dodavku a jestli dodavku tka tuhleWocass píše:
A vozit to chci v tomhle

To je správné hudební auto
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se to správně jmenuje VW Camper.Nero píše:Ee, na něco si zapomněl - na VW Transporter!
Když jsem chodil na střední tak jeden stával na Grohové. V procesu renovace, nově nalakovaný světle modrý.
Jinak moje sny se teď dělí mezi strat (John Mayer sig.) / pololubovku (ES335). Nevím co dřív.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nero
- Rádce
Máš pravdu, tohle provedení je camper - transporter není tolik prosklený. Ale camper je jen odvozenina od transporteru

Každopádně takovéhle autíčko bych si po renovaci nechal líbit

Každopádně takovéhle autíčko bych si po renovaci nechal líbit
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
to uz je na me az moc hippie
- Nero
- Rádce
Říká člověk s čtyřrukým modrým chlápkem na pozadí s černými a žlutými koncentrickými kruhy v avataru 
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Nero píše:Říká člověk s čtyřrukým modrým chlápkem na pozadí s černými a žlutými koncentrickými kruhy v avataru
-
Teorge
No já v tom sedět, tak s tím mým hárem by to bylo jak v fotka ze 70. letMcKozias píše:to uz je na me az moc hippie
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja vedel ze na to narazisNero píše:Říká člověk s čtyřrukým modrým chlápkem na pozadí s černými a žlutými koncentrickými kruhy v avataru
(byl to ukol do skoly ale docela se mi zalibil...a rukou ma sest
- Nero
- Rádce
Dokonce 6 
PetrPeter 1975 - 2008
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
by jsi byl buh pohromy
:D
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Můj sen se právě stal skutečností. 
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.