tc helicon Voice Live 2
Pravidla fóra
tc helicon Voice Live 2
Máte někdo?Jak lze použít na podiu-praktické zkušenosti...?(Co na to říkají zvukaři
)
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Re: tc helicon Voice Live 2
Mám Harmony-G, což je simplexní bratranec. Zvukař z toho byl konsternovaný... Když se trošku ubere na harmoniích a zvukař pochopí, že z toho leze linka, pak se s tím dá pracovat.
-
Udan
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/pillowfight
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem tu odpovídal na podobný téma, ale tak shrnu =)
Je to dobře udělanej efekt - viz cena - to o něčem vypovídá.
Dobrej zvukař s tím bude v pohodě a pochválí (když máš dobře nastaveno). Špatnej zvukař bude držkovat, protože si nebude vědět rady.
Asi tak.
Pillow Fight jsou s tím spokojený
Je to dobře udělanej efekt - viz cena - to o něčem vypovídá.
Dobrej zvukař s tím bude v pohodě a pochválí (když máš dobře nastaveno). Špatnej zvukař bude držkovat, protože si nebude vědět rady.
Asi tak.
Pillow Fight jsou s tím spokojený
Nejdřív si kup pořádnou kytaru, pak pořádnej aparát, a pak, když zbyde čas, vyřeš ruce...
Kapela začíná a končí u zpěvu. Když zpěvák neumí zpívat, je úplně jedno, co ostatní předváděj. Celá kapela začíná a končí u zpěvu.
Kapela začíná a končí u zpěvu. Když zpěvák neumí zpívat, je úplně jedno, co ostatní předváděj. Celá kapela začíná a končí u zpěvu.
Nevíte někdo kde by se dal sehnat českej manuál na tc helicon Voicelive 2 ??? Já ho někde prošustil a když si po třičtvrtě roce chci zase s tou krabičkou hrát, tak jsem v háji... Děkujuuuu...
kytary: Sterling by Music Man Luke BLB, PRS SE 24 custom 30th anniversary, Cort CJ 10X
kombo: Fender Mustang GT 100, Fender Mustang GT 40 (na doma)
krabky: t.c. helicon - polytune 2, BOSS - AC-3, SD-1, MO-2, CH-1, BF-3, RV-6, DD-7 a
JOYO - Deluxe Crunch
zpěv: Shure Beta-58, t.c. helicon - Voicelive 2
kombo: Fender Mustang GT 100, Fender Mustang GT 40 (na doma)
krabky: t.c. helicon - polytune 2, BOSS - AC-3, SD-1, MO-2, CH-1, BF-3, RV-6, DD-7 a
JOYO - Deluxe Crunch
zpěv: Shure Beta-58, t.c. helicon - Voicelive 2