-
Pravidla fóra
- Mika.Rybanenn
Stagg
Stagg...o dimaverkách jsem neslyšel lautr nic vlídného, o Staggu se semo tamo něco vyskytlo. Otázkou je proč si nepřiplatit a nevzít např. Ibanez GAX 30. Ale pokud jsi na tom jako já, že chceš co nejlevnější kytaru tak Stagg...osobně když zaslechnu Dimavery, Tenson a Behringer tak mi začínají rašit pupínky.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
V těhle cenových relacích a při reputaci výše uvedených značek je skutečně třeba na to jít fikaně, nebo schytáte výtvor, na kterej se nedá hrát. Každou chvíli se mi do ruky dostane Dimaverka nebo Behringer. V životě bych neřekl, že z Marshalla Valvekinga poleze tak odpudivej zvuk.
Obecně jsou to všechno děsný křápy, když otevřete zadní stranu, máte plnej klín pilin.
Snímače celkem fórový, kilometrovej dohmat, atd...
Jediná výhoda je cena. Pokud chytnete dobrej kus, gratuluju
Taky jsem už slyšel, že existujou, ale mě se do ruky zatim žádnej takovej nedostal.
Obecně jsou to všechno děsný křápy, když otevřete zadní stranu, máte plnej klín pilin.
Jediná výhoda je cena. Pokud chytnete dobrej kus, gratuluju
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
nahodou ty novy marshally stojej taky za h***o. měl sem na vyběr z marshallu, ty 50kovy lampy a z miho behringera, a behringer i kdyz je to sh*t, tak mě přirostl k srdci víc nez ten marshall. prostě my nesedl, a taky sem na něj slyšel vic špatneho nez dobreho
edit: omlouvam se ze tu zase obhajuju behringer, ale taky to patří ktématu že vždycky znacka neznamena kvalitu
edit: omlouvam se ze tu zase obhajuju behringer, ale taky to patří ktématu že vždycky znacka neznamena kvalitu
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Caggan"]nahodou ty novy marshally stojej taky za h***o. /quote]
Máš recht, ale já mluvil o téměř deset let staré aparatuře a když jsem do toho zapojil BC Riche, tak to hrálo jako vyměněný
Máš recht, ale já mluvil o téměř deset let staré aparatuře a když jsem do toho zapojil BC Riche, tak to hrálo jako vyměněný
nojo čoveče....... ja si to ted po sobě precetl a vubec tomu nerozumimStanley píše:Caggan píše:jasněto se tak akorat tak jako pěkně podtrhuje
Teď nevím, jak's to myslel
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
PohodaCaggan píše:nojo čoveče....... ja si to ted po sobě precetl a vubec tomu nerozumimStanley píše:Caggan píše:jasněto se tak akorat tak jako pěkně podtrhuje
Teď nevím, jak's to myslel
asi sem spatne pochopil predchozi kontext
Ale ano, existujou. Zrovna mám jednu na posteliStanley píše: Jediná výhoda je cena. Pokud chytnete dobrej kus, gratulujuTaky jsem už slyšel, že existujou, ale mě se do ruky zatim žádnej takovej nedostal.
No tak Arii bych rozohdně neházel do stejnýho pytle s těmahle ostatníma značkamaxalatan píše:presne tak....
mezi kytarama znacek stagg, dimavery, tenson, aria a či ja vim co ještě mužete narazit jak na poklad srovnatelny s kytarou za 10000 tak na kytaru vhodnou na podpal...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Re: Stagg vs Dimavery :D
JE TO UPLNE JEDNO!HALF píše:Chci vas nazor
Za tyhle penize nekoupis kvalitni kytaru a kazda bude mit svy chyby...
Vzdyt to jede skoro ze stejny vyrobni linky... jen si to firmy vybiraji a cpou na to svoje loga....
Asi jako s PC komponenty... myslis ze vypalovacku NEC vyrabi firma NEC? (jen priklad...)
NE. Firma NEC jsou jen kancelare, managment, marketing, vyvojovy tym na vlastni firmware, atd... Zadna fabrika. A kdyz to rozeberes, precti si napisy vyrobcu jednotlivych casti.... - najdes je stejny u vic jak poloviny dilu, a to u vice znacek vypalovacek... (anebo prelepeny napisem dany firmy)
Proste je to uplne fuk, jestli si myslis, ze udelas lip, kdyz 2-3tis. investujes do ty nebo do ty znacky, a ze to bude znatelny rozdil, zklamu te.... je to proste fuk.
Dulezitejsi je jit do toho kramu s nekym, kdo tomu rozumi at vybere ten lepsi kus, kterej stejne bude jeste potrebovat "doladit" a dofinishovat - viz. topic "Zabrouseni loze krku"...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi...