EHX Nano Dr.Q

Pedály, multiefekty, procesory, ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Dark Axel píše:doplňující info, vypovídající o přístupu EHX i k levnějším efektům - uvnitř jsem našel dvě krásné masivní samice jack značky Neutrik :-)
Tak to je supr, to bude určitě i na mým Q-Tronkovi :) Jsem rád že to má EHX "MADE IN NY" takhle ošéfovaný...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to se jim musí nechat, celkově to mají udělané hodně fortelně :-) už ten kovový domeček budí respekt :-)

a další informace - až do dneška jsem jel na jednu baterku :-) kabel jsem nevytahoval
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Richard

Re: EHX Nano Dr.Q

Příspěvek od Richard »

Ahoj
Hodlám to tu pootevřít s malým dotazem.
Rozhodl jsem se pro auto wah.Ale mám otázku. Nejspíš hodlám zkusit něco od EHX.
A to bud Q-TRON+
http://www.audiotek.cz/product-15676-el ... nix-q-tron+
nebo Q-TRON
http://www.audiotek.cz/product-29289-el ... nix-q-tron
nebo MICRO Q-TRON
http://www.audiotek.cz/product-29288-el ... cro-q-tron
A ted ta otázka:)
Předpokládám že hlavní rozdíl mezi Q-TRON a Q-TRON+ je jen ten, že ten + obsahuje navíc VLASTNÍ EFEKTOVOU SMYČKU.
Co to ale znamená? Měl jsem za to že tyhle envelope filtry se do smyčky nedávají.Nebo jo?Nebo k čemu tam jsou ty výstupy?
Pokud máte někdo zkušenosti s těmito,nebo jinými rád si přečtu.
( A nevíte jaké jsou zhruba rozměry těhlech Q-TRON krabiček? )
Dík
Naposledy upravil(a) Richard dne 9.05.2011 15:46, celkem upraveno 1 x.
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Zřejmě jsi to pochopil špatně. Efektová smyčka na tom efektu funguje pro použití pro ten efekt - ne pro aparát. Můžeš do ní vložit efekty, které pak budou ovlivňovat efektovaný signál

jinak poté, co jsem zjistil, že je uvnitř trimr jsem si efekt koupil znovu. Velmi brzy jsem jej ale posílal zpět - i přes nastavování trimru to nebylo ono. Trimr je fajn vychytávka (ovlivňuje tuším posazení filtru ve frekvenčním spektru), ale celkově mi Dr.Q zvukově moc nevyhovoval

byl jsem mnohem spokojenější s Polyphasem (jeho envelope sekce má být myslím podobná na Q-tron) a nyní s Pigtronix EP-1 :) kdybych dále sháněl jiný filtr, asi bych se zaměřil na Subdecay Protheus/při dostatku financí přímo Prometheus
Richard

Příspěvek od Richard »

Aha :D
A nevěděl bys jak jsou zhruba tyhle Q TRON efekty velký? Předpokládám že velikostí to bude stejný jako Polyphase.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Richard píše:Aha :D
A nevěděl bys jak jsou zhruba tyhle Q TRON efekty velký? Předpokládám že velikostí to bude stejný jako Polyphase.
stejný jako Stereo Polyphase, Stereo Memory Man w/ Hazarai, všechny tyhle XO efekty :) odhadem tak dvě boss krabičky vedle sebe a trochu :wink:
Richard

Příspěvek od Richard »

No to je míra :D :D Taky to tak odhaduju :D díky
Pepekkarel

Příspěvek od Pepekkarel »

Mam dotaz lidi. Vím že od doby kdy se to tu řešilo uběhlo pár let a proto se chci zeptat co bych si měl radči vybrat protože váhám mezi Doctor Q nano a micro Q trone. Váhám jenom z důvodů že na Q trona je teď sleva je za 1250 jinak za 1700 bych do toho momentálně nemohl dát. Doctor Q mě ale docela dost oslovil.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Micro Qtron má určitě mnohem víc možností než Dr.Q. Mimochodem, mohu ti Micro Qtron, absolutně nehraný, nabídnout za ještě lepší cenu, než je ta akční. Nabídnu Ti po SZ.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“