AXL NA začátky?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
novic
Kontaktovat uživatele:

AXL NA začátky?

Příspěvek od novic »

zdravím chci si koupit el. kytaru http://kytary.cz/axl-headliner/HN104031/ jelikoz nemam moc penez a stagg mi nebyl doporuceny :) chctel bych se dozvedet neco o teto kytaře jestli uz na ni nekdo hral tak napiste jestli je to dobra volba
Kytary: EPIPHONE LES PAUL BLACK BEAUTY (korea), FOKUS Les Paul (EMG 81 - bridge) AXL HEADLINER
CORT
AD810 CREMONA 1971 Dreadnought vlastní výroby
Kombo: PEAVEY BANDIT 112l TRANSTUBE, Crate Flexwave 15w
Krabička: Marshall Jackhammer, Fab Metal Distortion, NuX - Time Core Delay
MULTIEFEKT: KORG AX1500G
http://bandzone.cz/morfetamin
http://bandzone.cz/astaroth
halys

Re: AXL NA začátky?

Příspěvek od halys »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=levne

nechces mu napsat celkem dobre kytara za ten peniz si myslim, aspon ju tu lidi chvali v pomeru cena/vykon
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

Ahoj, taky si myslím že je lepší vzít pro začátek nějakou bazarovku a ne ten nejlevnější ale i nejhorší křáp co najdeš na shopu. Rozhodně se optej na ten Sqier protože AXL se s ním nedá srovnávat. Hlavně neudělej takovou chybu že koupíš nějakou sadu jako JÁ (AXL, Stagg,...)
novic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novic »

Není nejlevnější je ve velké slevě v zakladu stoji 3600, nemyslim si ze by sleva zhorsila kvalitu :)
Kytary: EPIPHONE LES PAUL BLACK BEAUTY (korea), FOKUS Les Paul (EMG 81 - bridge) AXL HEADLINER
CORT
AD810 CREMONA 1971 Dreadnought vlastní výroby
Kombo: PEAVEY BANDIT 112l TRANSTUBE, Crate Flexwave 15w
Krabička: Marshall Jackhammer, Fab Metal Distortion, NuX - Time Core Delay
MULTIEFEKT: KORG AX1500G
http://bandzone.cz/morfetamin
http://bandzone.cz/astaroth
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

Toho sem si teda nevšimnul.... :D ale i tak je podle mě lepší ten Sqier hlavně za ty peníze. U těch levnějších kytar se kvalita strašně mění kus od kusu a takhle bude vědět do čeho jít :wink:
metal66

Příspěvek od metal66 »

presne tuto kytaru mam :D :D koupil sem si ji na naučení a v pohodě sice je fakt ze squer je lepsi. Tato ma podle ostatnich slabe snimace to ja posoudit nemuzu bo sem na jine nehral ale me do zacatku bohatě stačí taky to neni moje posledni kytara :)
Kytara: AXL HEADLINER
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od knedlousek »

headlinera sem v ruce nedržel, ale doma mi stojí badwater od stejné značky a musím chválit koupil sem ho myslím loni o prázdninách ve slevě za 4000Kč zatím sem s ním nic nedělal(krom strun samozřejmě) časem si myslím že zámykací mechaniky a nový tremolo by neuškodilo....plus možná vyměnit snímače.....ale i stock verze je dobrá
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
metal66

Příspěvek od metal66 »

axl neni nejhorsi znacka myslim ze je lepsi jak stagg :D ale je fakt ze ten headliner za ty prachy to neni velka slava jak rikam na nauceni to staci :D
Kytara: AXL HEADLINER
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

axl headliner je dobrej. ale doporučuju vám tenson stratocaster. má ho můj kámoš a hraje se na něj SAMO :)
Obrázek
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Adys301 píše:axl headliner je dobrej. ale doporučuju vám tenson stratocaster. má ho můj kámoš a hraje se na něj SAMO :)
Než tenson a nebo axl tak radši Squier do začátku a nebo Cort. Samozřejmě radši bazar.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

Obrázek

no toto :roll:

navic doporucovat tensona? jujdananku :|
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Adys301 píše:axl headliner je dobrej. ale doporučuju vám tenson stratocaster. má ho můj kámoš a hraje se na něj SAMO :)
Nestojí to ani 10, dokonce ani 5 a hrát se na to dá, že? :roll:

Ono když se narazí na nějaký kus, kde Číňanovi ujela ruka a omylem se mu podařil, pak je to možné, ale ta šance je hodně malá.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

nono, mě se na to hraje dobře, rači si koupit levnou kytaru, nez si koupit squiera za 2800. za 2700 si můžu na aukru koupit sadu i s kombem.

no, je to jen můj názor, mě je celkem jedno na co hraju, já jsem rád že HRÁT MŮŽU :)

i když ten squier má zas humbuckera .. taky je to otázka peněz, kdybych měl peněz víc koupim si i toho squiera, já zrovna těch peněz moc nemám a s axl si vystačim
Obrázek
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Má smysl k tomu ještě něco psát?
Obrázek
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

ted mozna budu trochu neprijemny, ale casem to pochopis ;)

jednoduse, za 2700, jak rikas, koupit sadu s kombem je doslova az hrich (nebo posledni alternativa, jestli fakt nemas ani korunu navrch) a jsem si docela jisty, ze sto ze sta kytaristu, kterym uz nejaky ten pokrocilejsi nastroj a aparat prosly pod rukama, ti potvrdi ze vicemene kazda z techto sad obsahuje velmi low-endovou kytaru s prisernymi snimaci a kombicko, ze ktereho vychazeji misto tonu pazvuky :) proto tady hojne v tehle cenove relaci doporucuji bazarovou kytaru a nejakeho maleho rolanda, u kterych uz si muzes byt jist jistou urovni zpracovani i na pomery maleho aparatu slusneho zvuku na domaci cviceni ;)

doporucuju se stavit do hudebnin, vyzkouset si par nastroju a aparatu alespon o cenovou kategorii vyse, a jestli mas alespon trochu muzikalni ucho, uslysis ten diametralni rozdil a casem si po nejake te brigadce vydelas na sestavicku, ktera uz skutecne hraje :)

edit: proboha, ja jsem tak hodny
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Kosak píše:ted mozna budu trochu neprijemny, ale casem to pochopis ;)

jednoduse, za 2700, jak rikas, koupit sadu s kombem je doslova az hrich (nebo posledni alternativa, jestli fakt nemas ani korunu navrch) a jsem si docela jisty, ze sto ze sta kytaristu, kterym uz nejaky ten pokrocilejsi nastroj a aparat prosly pod rukama, ti potvrdi ze vicemene kazda z techto sad obsahuje velmi low-endovou kytaru s prisernymi snimaci a kombicko, ze ktereho vychazeji misto tonu pazvuky :) proto tady hojne v tehle cenove relaci doporucuji bazarovou kytaru a nejakeho maleho rolanda, u kterych uz si muzes byt jist jistou urovni zpracovani i na pomery maleho aparatu slusneho zvuku na domaci cviceni ;)

doporucuju se stavit do hudebnin, vyzkouset si par nastroju a aparatu alespon o cenovou kategorii vyse, a jestli mas alespon trochu muzikalni ucho, uslysis ten diametralni rozdil a casem si po nejake te brigadce vydelas na sestavicku, ktera uz skutecne hraje :)

edit: proboha, ja jsem tak hodny
+1
A hlavně pročíst si forum, protože ve většině hudebnin lidi chcou prodávat a ne ti říct co je nejlepší a proto dost lidí koupí takové šmejdy. A hlavně nebrat nic ze sad. To je sh*t+sh*t= ultrashit.
A squier nemusíš brát nový. Já mám squier za 2000 a hraje skvěle. Tenson jsem měl taky a bylo to takové prkno na naučení nic víc.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

njn, psal bych něco jinýho kdyby mi rukou prošel třeba nějaká jiná lepší značka než axl a tenson.

samozřejmě vím že je to jiný hrát třeba na fendera a gibsona. u toho tensona jsem myslel jen tak, že se mi celkem dobře drží a tak. vím že je to sh*t.

chodim na kroužek kytary, jenže tam se už nudim. tak se na netu dívám na taby. zatím umim jen riffy svých oblíbených písniček. umim smells like teen spirit celý včetně sola(to mě baví),T.N.T a Dirty Deeds Done Dirt Cheap umim celý od ac/dc( jen doprovod - můj oblíbenej je totiž malcolm ) chci se naučit teď ty písničky celý(aspoň ten doprovod), nějaký ty lehčí i s tim solem.

na kroužek chodim od září 2010. v polovině února jsem si koupil toho axla. kámoš má toho tensona a hraje na něj už 1,5 roku, a už toho umim víc než on. nechci se nějak vychlubovat samozřejmě ;)

vy máte už zkušenosti, tak bych se chtěl zeptat na epiphone. miluju barvu sunburst a les paul, a našel jsem si http://kytary.cz/epiphone-les-paul-special-ii/HN005176/

je epiphone dobrej ? měli jste v ruce tuhle kytaru ? chtěl bych jí jako jedinej dárek k vánocům
Obrázek
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Adys301 píše:njn, psal bych něco jinýho kdyby mi rukou prošel třeba nějaká jiná lepší značka než axl a tenson.

samozřejmě vím že je to jiný hrát třeba na fendera a gibsona. u toho tensona jsem myslel jen tak, že se mi celkem dobře drží a tak. vím že je to sh*t.

chodim na kroužek kytary, jenže tam se už nudim. tak se na netu dívám na taby. zatím umim jen riffy svých oblíbených písniček. umim smells like teen spirit celý včetně sola(to mě baví),T.N.T a Dirty Deeds Done Dirt Cheap umim celý od ac/dc( jen doprovod - můj oblíbenej je totiž malcolm ) chci se naučit teď ty písničky celý(aspoň ten doprovod), nějaký ty lehčí i s tim solem.

na kroužek chodim od září 2010. v polovině února jsem si koupil toho axla. kámoš má toho tensona a hraje na něj už 1,5 roku, a už toho umim víc než on. nechci se nějak vychlubovat samozřejmě ;)

vy máte už zkušenosti, tak bych se chtěl zeptat na epiphone. miluju barvu sunburst a les paul, a našel jsem si http://kytary.cz/epiphone-les-paul-special-ii/HN005176/

je epiphone dobrej ? měli jste v ruce tuhle kytaru ? chtěl bych jí jako jedinej dárek k vánocům

Nechcu se do tebe navážet, ale než tu něco napíšeš přečti si aspoň to co napsal císař pro nováčky. Potom jestli chceš tak si kup tohodle epiphone a přihoď ho do kamen společně s tím axlem a máš zatopeno za krásných 5 tisíc. Když už LP tak bych se díval po bazarových Focuskách, ty se dají sehnat za stejné prachy a už to aspoň hraje jako LP a jsou i tak stavěné. Ten epiphone special II je jen žehlící prkno s krkem od kytary. Fakt epiphone kupovat od řady standart výš.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

okey
Obrázek
minibb

Příspěvek od minibb »

Adys301 píše:njn, psal bych něco jinýho kdyby mi rukou prošel třeba nějaká jiná lepší značka než axl a tenson.

Budu muset (teď nevim koho :) ) citovat : "nezáleží na tom kolik roků hraješ, ale kolik hodin denně hraješ"
já mám kámoše, kterej hrál o dva roky víc, než já a uměl h..no :roll:
jinak axl a tenson (a stagg a ....) je fakt jenom dřevo na zátop. to LP bych ti doporučil ňejakýho korta asi CR (dřív TS) sérii, akorát to chce vyměnit snímače, a taky sleduj bazar :wink:
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“