jinak k tematu - SG special co jsem mel doma bylo extra lehke a neprevazovalo se, asi jsem mel kousek ktery mel superlehky krk nebo nevim
Vyvážení SG
Pravidla fóra
Re: Vyvážení SG
me driv taky byly z nejakyho nepochopitelnyho duvodu tezsi kytary sympaticky, ale potom co jsem nekolikrat hral koncert na pujceny supertezky LP custom od jurkovice (jinak hraje vyborne, ale ta vaha! nevim kolik ma, ale v zivote jsem snad na takhle tezkou kytaru nehral) uz to fakt nechci
je rozdil si na to brnkat doma a pak s tim hodinu jancit na podiu.
jinak k tematu - SG special co jsem mel doma bylo extra lehke a neprevazovalo se, asi jsem mel kousek ktery mel superlehky krk nebo nevim
-
dr.MENGELE
tak oni sa tie sg nejak neprevažuju ani od epifon alebo lacné kopie od apollo trebars.kolega má asi smolu na nejaký raritný kus.ja mám snad chrbticu ešte v poriadku tak mi váha nevadí(horšie je to podla doktora s ušami)mám jednu hohner g2 to je to malé padlo ak to poznáš a ked ju niekto chytne do ruky večšinou prvé slova-k***a ta je tažká.čakal by si že to nic neváži a ona je tažšia ako ktorakolvek normalna gitara.inač jurkovič je dobrý ked si ulejem nejake penizky chcem si splnit sen čierna lespaul..najkrajšia gitaraKinx píše:me driv taky byly z nejakyho nepochopitelnyho duvodu tezsi kytary sympaticky, ale potom co jsem nekolikrat hral koncert na pujceny supertezky LP custom od jurkovice (jinak hraje vyborne, ale ta vaha! nevim kolik ma, ale v zivote jsem snad na takhle tezkou kytaru nehral) uz to fakt nechcije rozdil si na to brnkat doma a pak s tim hodinu jancit na podiu.
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
No tedy, chci vidět, jak se tohle nebude převažovat... http://cms.gibson.com:8080/Products/Ele ... Specs.aspx 
Blackwell: Instrumental progressive rock
-
woro90-1
No nazdar, sice to má maličké mechaniky, ale stejně je to nejspíš model, u kterého se předem počítá s věšením za krk, jako to měla třeba Rosetta Tharpe 
To by mě docela zajímalo. Našel jste někdo za kolik je tenhle kousek k mání? Na našem trhu jsem ji neviděl. Že by novinka???
Gibson SG-SFWCH
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
Normálně slintám
Jak se někde objeví, musím si jí osáhnout. Jsem zvědavej, jestli půjde na hlavu, nebo ne.
Gibson SG-SFWCH
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
to bych si klidně koupil, dvanáctistrunka s HB by se mi líbila 
-
woro90-1
Já jsem třeba doteď netušil, že kromě EDS-1275 nebyl dvanáctistrunný krk oficiálně na SG nikdy montován (pokud chlápek, který ohledně toho psal do Gibsonu, nelže).
-
arcilucifer
První elektrická dvanáctka co jsem viděl byla u tohohle chlapíka
uz je to tak dvacet let a od ty doby po ní tajně toužím není to sice Gibson, tak snad to nebude vadit.
uz je to tak dvacet let a od ty doby po ní tajně toužím není to sice Gibson, tak snad to nebude vadit.
-
dr.MENGELE
to by asi ani tak nevadilo že by to prevažovalo na hlavu,pokial niekto nehrá vyložene tym blacmorovym stylom že každú chvilku púšta krk z ruky.Buldokill píše:Normálně slintámJak se někde objeví, musím si jí osáhnout. Jsem zvědavej, jestli půjde na hlavu, nebo ne.
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
Re: Jaké SG?
Buldokill píše: Pozor, ne každý SG padá na hlavu. Gibsony ne-e. ...
uznávám že nejsem vlastníkem gibson SG, ale někdy okolo ledna jsem sháněl novej nástroj a 4 jsem v ruce měl, z hlediska vyvážení na tom byly +- stejně jako muj fokus-h a čistě pocitově odhadem bych řek že to ani jinak bejt nemůže dokud nápis gibson nezačne mít antigravitační účinky...
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
Mám Gibsona SG Special a na hlavu nepadá.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- Regular John
Měl jsem v ruce dost Gibsonů SG a ani jeden nepřepadával, můj Standard to taky nedělá. Ty kopie, které přepadávají mají jiný tvar a konstrukci než orig Gibson SG, to v tom taky může hrát roli...
Jinak to, že po instalaci nových snímačů bude Epifon jako Gibson SG Standard je opravdu výborný vtip
Jinak to, že po instalaci nových snímačů bude Epifon jako Gibson SG Standard je opravdu výborný vtip
asi jsem pad na špatný vzorky... nebo... ale zas tak jako já zrovna padání na hlavu věnuju minimální pozornost, jelikož mi to nijak zvlášť neva. rukama si už vohlídam aby ta kytara byla tak jak já chci, potažmo drsnější popruh
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
U většiny Gibsonů SG to je asi tím, že krk je z mahagonu, tudíž lehký. Když se krk udělá z těžšího dřeva, logicky přepadává.shmootik píše:Buldokill píše: Pozor, ne každý SG padá na hlavu. Gibsony ne-e. ...
uznávám že nejsem vlastníkem gibson SG, ale někdy okolo ledna jsem sháněl novej nástroj a 4 jsem v ruce měl, z hlediska vyvážení na tom byly +- stejně jako muj fokus-h a čistě pocitově odhadem bych řek že to ani jinak bejt nemůže dokud nápis gibson nezačne mít antigravitační účinky...
Gibson SG-SFWCH
-
IhateRap§Hip Hop!!!
Buldokill píše:Pozor, ne každý SG padá na hlavu. Gibsony ne-e. Je to jiná cenová relace, ale je to tak. Pokud bych se rozhodoval pro SG, asi bych počkal a přišetřil. Ono se dá dneska u nás sehnat nový SG už kolem 15ti tisíc. A to není zase tak moc za tu kvalitu nástroje a zvuku.IhateRap§Hip Hop!!! píše:Tahle epina se mi taky líbí, předevčírem jsem si ji koupil, za tu cenu je perfektní, stačí už jen vyměnit snímače za gibsony a mám GIBSON SG Standard HC, jediný co se jí dá vyčíst je padání na hlavu, ale to máš u každýho SG.., takže doporučuju.
http://kytary.cz/gibson-sg-special-trib ... /HN118232/
http://kytary.cz/gibson-sg-special-trib ... /HN118231/
Jo s tim že Gibson nepřepadává to vám věřim, myslel jsem sgčka v týhle cenový relaci...Ale ty kytary co jsi sem napsal bych si nikdy nekoupil, to je kytara za 3000 tisíce a platíš tam 13000 za nápis gibson...Když už Sg od gibsona tak aspoň tohle: http://kytary.cz/gibson-sg-special-hc/HN084396/
Akdyž nevíš co s prachama tak http://kytary.cz/gibson-sg-angus-young- ... /HN075846/,ale myslim, že kytara se přeceňuje, velkej podíl na zvuku má zesilovač efekty a kytarista sám.
Naposledy upravil(a) IhateRap§Hip Hop!!! dne 19.07.2011 13:00, celkem upraveno 1 x.
Akustiky:WASHBURN WD7SATB+Nějaká španělka po matce(Cremona Luby 0423)
Elektro:EPIPHONE Faded G-400 WC+axl-headliner
Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
-
Teorge
To mě zajímá. Ty jsi na tu Gibson hrál? A na jakou srovnatelnou SG s P90 za 3000 jsi hrál? A jaké byly teda rozdíly?
Az na to, ze tyhle dve serie jsou krome snimacu prakticky uplne stejny (hlavne co do vyroby a materialu)IhateRap§Hip Hop!!! píše:Buldokill píše:Pozor, ne každý SG padá na hlavu. Gibsony ne-e. Je to jiná cenová relace, ale je to tak. Pokud bych se rozhodoval pro SG, asi bych počkal a přišetřil. Ono se dá dneska u nás sehnat nový SG už kolem 15ti tisíc. A to není zase tak moc za tu kvalitu nástroje a zvuku.IhateRap§Hip Hop!!! píše:Tahle epina se mi taky líbí, předevčírem jsem si ji koupil, za tu cenu je perfektní, stačí už jen vyměnit snímače za gibsony a mám GIBSON SG Standard HC, jediný co se jí dá vyčíst je padání na hlavu, ale to máš u každýho SG.., takže doporučuju.
http://kytary.cz/gibson-sg-special-trib ... /HN118232/
http://kytary.cz/gibson-sg-special-trib ... /HN118231/
Jo s tim že Gibson nepřepadává to vám věřim, myslel jsem sgčka v týhle cenový relaci...Ale ty kytary co jsi sem napsal bych si nikdy nekoupil, to je kytara za 3000 tisíce a platíš tam 13000 za nápis gibson...Když už Sg od gibsona tak aspoň tohle: http://kytary.cz/gibson-sg-special-hc/HN084396/
Naposledy upravil(a) Farrell dne 19.07.2011 13:10, celkem upraveno 1 x.
-
IhateRap§Hip Hop!!!
Na elektrickýho gibsona jsem nikdy nehrál...
Akustiky:WASHBURN WD7SATB+Nějaká španělka po matce(Cremona Luby 0423)